Mødregruppe massage

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Massage for mødregrupper

Er du en del af en mødregruppe i København eller omegn, og mangler I inspiration til gode mødregruppe-aktiviteter? I så fald bør du uden tvivl overveje mødregruppe-massage. Med en god og dybdegående massage er mødregruppe og børn garanteret en afslappende, opbyggende og anderledes oplevelse, som er gavnlig for både krop og sind.

Lyder det som noget for dig og mødregruppen? Bliv klogere på, hvad mødregruppe-massage er, og hvordan vi hos FBS Massage Frederiksberg kan gøre jeres kommende mødregruppe-aktivitet til en helt unik og uforglemmelig oplevelse.

Kom ovenpå efter graviditeten med mødregruppe-massage

En graviditet er for mange kvinder en hård proces, og kroppen kræver typisk ekstra hvile, pleje, ro og restitution efterfølgende, så den kan komme tilbage i balance. Netop dette kan en god omgang massage bidrage til. Med mødregruppe-massage opnår du på den ene side selvforkælelse og afspænding og får på den anden side mulighed for at dele oplevelsen med andre nybagte mødre, der genkender dine tanker og følelser, og som har gennemlevet det samme som dig.

Under et graviditetsforløb er kroppen fysisk på overarbejde med ekstra vægt og kropslige forandringer, hvilket nemt resulterer i øget træthed, lavt energiniveau, hormonelle humørsvingninger og manglende tid til at prioritere sig selv. Derfor er det ekstra vigtigt, at du efter fødslen passer på din krop og psyke og ikke mindst gør noget godt for dig selv engang imellem.

De andre medlemmer i din mødregruppe har formodentlig selvsamme behov, og derfor er det oplagt at forkæle kroppen med massage i mødregruppen. På den måde kan i genopbygge kroppen og stresse af, samtidig med at i styrker fællesskabet omkring en kollektiv oplevelse.

Fordele ved massage i mødregruppe:

Effektiv afspænding

Stabilisering af humørsvingninger

Selvforkælelse

Øget velvære

Fornyet energi

Ro og afslapning

Mindre træthed

Få genoprettet kroppens balance

Lindring af smerter

Ekstra pleje af krop og sind

Hyggeligt samvær med både mødregruppe og barn

Slip af med kropsspændingerne – i fællesskab med mødregruppen

Livet som nybagt mor og forælder er et fuldtidsarbejde, der kræver al din energi og opmærksomhed i hverdagen. Du er på 24/7 i moderrollen, hvor lange vuggeture med barnet i armene eller akavede ammepositioner nemt kan føre til spændinger i kroppen. I den forbindelse er det vigtigt at få slappet af og tage en pause, hvor du kan forkæle dig selv og give kroppen den fornødne ro, den trænger til. Og det er lige nøjagtig, hvad mødregruppe-massage muliggør.

Mødet med mødregruppen skaber nogle trygge rammer, hvor du og de andre mødre kan sænke skuldrene for en stund og tage imod – uden at I skal tænke på at få arrangeret børnepasning. Mødregruppe-massage kan fungere som et tiltrængt pusterum, og hos FBS Massage gør vi en stor dyd ud af altid at skabe de perfekte og bedste rammer, hvor der både er plads til nydelse, velvære, samtale og afslappet samvær – på jeres præmisser.

Uanset hvor I måtte befinde jer, sørger vi for at etablere en behagelig konstellation, hvor du og din mødregruppe roligt kan give jer hen til vores kompetente og erfarne massører, der gennem dybdegående og professionel massage kan fjerne spændingerne i kroppen og give jer fornyet energi til at være der 100 % for jeres barn.

Forkæl dig selv, og få kvalitetstid med dit barn

Den nye titel som mor efterlader ikke meget tid og overskud i hverdagen til også at få plejet sig selv. Dit barn kommer i første række, og du må derfor skubbe egne behov bagved. Netop derfor er tiden sammen med mødregruppen en oplagt mulighed for at dyrke dig selv og dine behov, uden at det bliver på bekostning af nærværet med dit barn.

Med mødregruppe-massage slår du populært sagt to fluer med ét smæk, da der både er plads til kvalitetstid og rum for personlig selvforkælelse i godt selskab med resten af mødregruppens medlemmer og børn.

Med andre ord: Mødregruppe-massage er en rigtig god måde, hvorpå I kan få slappet optimalt af og samtidig gøre møderne i mødregruppen hyggeligere. Vel at mærke, uden at I mister tid med jeres barn. Og I vil formodentlig ovenikøbet opleve at få endnu mere ud af jeres møde, når I går derfra med en fuldt ud afspændt og forkælet krop.

Gør massage til en del af jeres mødregruppe-aktiviteter, og få ekstra energi

Hos FBS Massage tilrettelægger vi altid vores mødregruppe-massage efter jeres ønsker og præferencer. Det betyder blandt andet, at vi er fleksible og kommer gerne ud til jeres møde-lokation, så massagen kan foregå i vante og trygge omgivelser for jer og børnene.

Vi tilbyder massage til jer hver især, så I skiftevis kan få den fulde velværeoplevelse, mens de andre nyder samværet med hinanden og børnene. Til mødet sørger vi for at medbringe det nødvendige udstyr, så I med massagen får en dybdegående behandling af muskulatur, samtidig med, at I bliver mere smidige og får ekstra energi.

Skal vi gøre møderne i din mødre gruppe ekstra særlige?

Kunne du godt tænke dig et nyt og anderledes alternativ til de klassiske mødre gruppe-aktiviteter, og vil du gerne give din mødre gruppe en ekstraordinær fællesoplevelse, der emmer af selvforkælelse og ultimativ afslapning?

I så fald er vores tilbud om mødre gruppe-massage nøjagtig, hvad du søger. Du kan nemt og hurtigt booke en massage til jeres næste møde i mødregruppen ved at kontakte os på e-mailadressen klinik@fbs-massage.dk. Og hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 38 88 56 71. Vi har base i vores hyggelige lokaler på Frederiksberg, men vi kører hjertens gerne ud til arrangementer uden for området.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan give dig og din mødre gruppe en unik oplevelse, som I sent vil glemme.

38 88 56 71
Book nu