Mødregruppe massage

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Slip spændingerne i kroppen

At være nybagt mor er hårdt arbejde, da den nyfødte kræver alt din opmærksomhed. Det kan derfor være et meget krævende arbejde at blive forælder, og kan som følge deraf føre til spændinger i kroppen. I den forbindelse er det vigtigt at få slappet af og få forkælet sig selv, hvilket er muligt med en mødregruppe massage. Når I mødes i gruppen er det nemlig muligt at forkæle jer selv, uden at I skal tænke på at få arrangeret en børnepasning.

Forkæl dig selv sammen med dit barn

FBS massage tilbyder netop nu at komme ud til jeres mødregruppe og på skift give hver af jer en massage. Det er en rigtig god måde at slappe af på og gøre møderne i mødregruppen hyggeligere, uden at I mister tid sammen med jeres barn. Tilmed vil I opleve at få mere ud af jeres møde, når mødregruppen ligeledes bliver et sted, hvor I kan forkæle jeres krop med massage.

Få mere energi med en massage i mødregruppen

Mødregruppe massage kan bestilles til jeres næste mødregruppe møde. Til mødet sørger vi for at medbringe det nødvendige udstyr, så I med massagen får en dybdegående behandling af muskulatur samtidigt med, at I bliver mere smidige og får mere energi.
Har I spørgsmål, eller er I interesserede i en mødregruppe massage så ring til os på telefon 3888 5671. Vi har base på Frederiksberg, men kører gerne ud til arrangementer uden for området.

Menu
38 88 56 71
Book nu