Abonnementskunde hos FBS Massage

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Velkommen som abonnementskunde hos FBS Massage

Vi tilbyder tre forskellige abonnementsløsninger:

Regelmæssige behandlinger

Få adgang til regelmæssig massage, cupping og zoneterapi med FBS Massages nye abonnementsordning. Vores abonnementer er designet til at hjælpe dig med at forebygge og behandle muskulære spændinger og smerter, øge dit velvære og give dig mulighed for at nyde lidt mig-tid. Med tre forskellige abonnementsniveauer kan du vælge det, der passer bedst til dine behov, og nyde fordelene ved regelmæssig behandling til reducerede priser. Uanset om du døjer med spændinger fra sport, arbejde eller blot ønsker at forebygge stress og ubalancer, tilbyder vi personliggjort pleje med over 30 års erfaring. Tag hånd om dit helbred og velvære med vores fleksible og fordelagtige abonnementsløsninger.

Hos FBS Massage er det nu blevet endnu lettere at få bugt med ømme muskler, muskulære spændinger, udfordringer i kroppen. Vi har nemlig indført massage på abonnement, så du både kan komme dine problemer til livs løbende og forebygge spændingerne eller de udfordringer der er, inden de udvikler sig til større skavanker. Massage / Cupping / Zoneterapi på abonnement er også til dig, der godt kan lide at have en tid til behandling, hvor fokus er på dig og det velvære, du oplever både under og efter en behandling. Med massage/cupping/ zoneterapi på abonnement har du noget at se frem til flere gange om måneden.

Smerter og spændinger i led og muskler er desværre noget, der er svært helt at slippe for, hvad end du dyrker sport, har et fysisk krævende arbejde eller endda et stillesiddende job, hvor kroppen mere eller mindre er fastlåst i den samme stilling flere timer om dagen. Med massage/cupping/zoneterapi på abonnement får du adgang til et fast antal behandlinger i løbet af en måned, så du kan booke tider, efterhånden som behovet bliver større, eller fordi du ganske enkelt ønsker at blødgøre musklerne, så spændinger og smerter kommes i forkøbet. Samt hvis din krop er mere udfordret og har brug for at genoprette ubalancerne.
Det kan også være, at du ganske enkelt bare ser frem til at have noget mig-tid, og her kan en afspændende massage/zoneterapi virkelig gøre, at du får pustet ud og får lidt overskud tilbage. Er du for eksempel gravid, vil denne løsning være lige noget for dig.

Vi håber, at alle vil tage godt imod vores nye abonnementsordning. Er du pensionist eller studerende, kunne det måske give ekstra god mening at skemalægge din næste behandling, og du kan samtidig spare gode penge ved at aflægge os et besøg flere gange om måneden.

Med mere end 30 års erfaring er du i sikre hænder, når du vælger fysiurgisk massage / cupping / zoneterapi på abonnement her hos FBS Massage.

Du får regelmæssig behandling.

Muskulære samt udfordringer kan tages i opløbet.

Har du brug for blot velvære / afstresning.

Behandling af smerter og ubalancer, fysiske og psykiske.

Ved behov for flere behandlinger er der tid til det.

Du får rabat, fordi du bestiller flere behandlinger.

Vi går ikke ind for, at én formel passer til alle mennesker. Det gælder både i vores udbud af behandlingsformer, men også når det kommer til massage på abonnement. Derfor kan du hos os vælge mellem tre forskellige abonnementer, så du kan få den række af behandlinger hver måned, som passer dig perfekt.
Vores første abonnement hedder bronze. Her kan du booke to behandlinger hver måned a 45 minutters varighed. Det er særligt velegnet til dig, der gerne vil forebygge spændinger eller muskelsmerter, inden de udvikler, eller som ved, at de opstår som følge af eksempelvis spændingshovedpine, musearm, spændte muskler,sportspræstationer. Her kunne behandlinger med 14 dages mellemrum være en mulighed. Abonnementet koster 699 kr., men det ville normalt koste 1.050 kr. Du opnår altså en besparelse på 351 kr. eller cirka 33 %.

Vores andet abonnement hedder sølv. Her får du en ekstra månedlig behandling a 45 minutter. Dette abonnement er især godt, hvis der skal være tid til at løse andre udfordringer, eller hvis din muskulatur har behov for ekstra afspænding. Dette abonnement koster 799 kr. Normalt ville du skulle af med 1.575 kr. for denne pakke, men ved at samle behandlingerne i vores tilbud sparer du 776 kr. eller cirka 49 %.
Vores tredje og sidste abonnement hedder guld. Her får du også tre behandlinger hver måned, men hver behandling har en varighed af en hel time hvor du kan udover massage med cupping vælge zoneterapi eller massage med zoneterapi. Så er der mulighed for at komme ekstra i dybden med et særligt muskulært problem, fx ledsmerter, tennisalbue, myoser, spændinger i nakke og skulder. Der er også mulighed for en helkropsmassage, hvor vi gennemgår hele din krop holistisk under samme behandling kombineret med zoneterapi hvor vi kan arbejde på kroppen og mærke de ubalancer, der har sat sig fast. Det kunne fx være : stress, allergi, migræne, fordøjelses problemer, fertilitets problemer, spændings hovedpine, angst, eksem, pande og bihulebetændelse, overgangsalder, menstruations problemer m.m

Abonnementet koster 999 kr., og da dette antal behandlinger ellers ville koste 1.950 kr., er der altså tale om en besparelse på næsten halvdelen af normalprisen.
Er du i tvivl om, hvilket abonnement du skal vælge? Så tag kontakt til vores erfarne og kompetente behandlere, der står klar til at høre mere om, hvilke udfordringer du står overfor. Sammen kan I finde frem til lige præcis den løsning, der passer dig, din krop og dit skema allerbedst. Har du andre spørgsmål, er du også meget velkommen til at henvende dig.

Det er slet ikke sikkert, at der er et tilbagevendende at tage hånd om, men måske er massage for dig blot en mulighed for at koble af og fokusere lidt på dig selv. Her vil du også få glæde af en behandling, og med massage på abonnement kan du fra den ene behandlingsafslutning allerede begynde at glæde dig til den næste.

Uanset hvilket abonnement du vælger, gælder de alle til enten fysiurgisk massage eller cupping. Det vælger du selv, men du kan med fordel forhøre dig hos vores behandlere om, hvad det næste skridt bør være.

Med cupping-behandling foregår behandlingsformen med specialdesignede sugekopper. Det kan du læse meget mere om her. Med fysiurgisk massage på abonnement foregår behandlingsformen på mere traditionel vis, hvor vi fx udbedrer ømhed efter hårdt fysisk arbejde eller afspænder kroppen før eller efter dine sportspræstationer. Det er desuden en måde, hvorpå man efter mange timers stillesiddende arbejde kan få løsnet op i nakke og skuldre, som kan være anspændte efter flere dage på for eksempel et kontor eller en læsesal.

Vores behandlinger kan både være en måde at komme ømme muskler til livs på, men kan også være med til at forebygge stress, som ellers kan sætte sig som fysiologiske spændinger.

Vil du vide mere om fysiurgisk massage og sportsmassage? Så besøg denne side, hvor du kan læse om endnu flere fordele ved at lade dig behandle af vores professionelle team af behandlere.

I vores Guld abonnement kan du vælge: 60 min massage og kombinere det med zoneterapi eller massage med cupping. Ønsker du 60 min zoneterapi eller 60 min massage er dette også en mulighed i vores Guld abonnement. Her vil zoneterapi være fantastisk hvis du døjer med; stress, allergi, migræne, fordøjelses problemer, fertilitets problemer, spændings hovedpine, angst, eksem, pande og bihulebetændelse, overgangsalder, menstruations problemer m.m.

Vælger du vores løsning med massage på abonnement, foregår det sådan, at du får et klippekort, som du kan bruge online, når du booker tid til behandling. Du går blot ind og booker de tider, du vil have hver måned, og så sørger det onlinebookingsystem selv for, at dine klip bliver trukket fra dit klippekort, når du trykker dig videre til kassen.

Har du eksempelvis valgt massage på abonnement med vores bronzeløsning, kan du vælge to behandlinger om måneden, tre med sølv osv. Du kan både vælge en enkelt tid ad gangen eller med det samme booke den næste behandling, så du ved, hvornår du næste gang skal en tur under vores kyndige hænder. Du kan dog også med den enkelte behandler aftale, hvornår det giver mening at ses igen – uanset om din behandling handler om ømme muskler eller om at koble af og komme ned i tempo med langsomme vejrtrækninger.

Online kan du også se, at der bliver trukket et klip pr. booking. Når du køber massage på abonnement, vil du blive bedt om at acceptere vores handelsbetingelser.

Lyder massage på abonnement som noget for dig? Så hiv fat i os allerede i dag, så vi kan finde en løsning, der passer dig. Vi har klinik i både Hellerup og på Frederiksberg.

Abonnementet gælder hos begge FBS Massages klinikker:

Aksel Møllers Have 30, 2000 Frederiksberg

Strandvejen 98, 2900 Hellerup

Dit abonnement er personligt, og det kan ikke benyttes af andre, deles med eller overdrages til andre.

Booking

Det er dit eget ansvar at booke dine behandlinger.

Bookning er muligt i klinikkernes åbningstid:

Man-fre 09:10-20:00
Lør 09:10-15:00

Værdigenstande

Det anbefales at du ikke efterlader værdigenstande i garderoben. Medbring værdigenstande i behandlerrummet.

Afbud, ændring af tid og opsigelse

Afbud skal ske senest 24 timer før aftalt behandling på telefon 38 88 56 71 eller e-mail klinik@fbs-massage.dk. Ved for sent afbud eller udeblivelse vil behandlingen blive betragtet som gennemført. Dette fastholdes ikke ved pludseligt opståede ekstraordinære hændelser.

Abonnementet kan ikke sættes i bero.

Hvis du har aflyst en behandlingsaftale rettidigt, kan aftalen flyttes til et andet tidspunkt inden for samme måned.

Opsigelsesfrist for abonnementet er løbende måned + 1 måned. Opsiger du fx dit abonnement 15. maj, skal du betale indtil udgangen af juni. For at opsige dit abonnement skal du blot logge ind, klikke “Værdikort” og dernæst “Opsig abonnement”.

Helbredstilstand og personskade

Al massagebehandling er på eget ansvar. Ved din første behandling vil behandleren spørge ind til din helbredstilstand, men du er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader behandling på vores klinikker. FBS Massage tager ikke ansvar for personskader som følge af uheld/ulykker. Der gives ikke garanti for smertelindring.

38 88 56 71
Book nu