Shockwave terapi på Frederiksberg

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Shockwave – Akut smertelindring og udbedring af skader

Går du til dagligt og bliver generet af smerter og fysiske mén fra en gammel sports- eller arbejdsskade? Har du pådraget dig en permanent skade som følge af uhensigtsmæssig og vedvarende slitage og påvirkning af muskler og sener? Eller døjer du generelt med smerter og spændinger, når du udfører helt basale opgaver og bevægelser i hverdagen? Uanset hvilke kropslige udfordringer og skader, der måtte være tale om, er de ofte forbundet med svære gener og smerter, der er dybt invaliderende og begrænser kroppens mobilitet og funktionsdygtighed.

Heldigvis kan du effektivt komme sådanne problemstillinger til livs ved hjælp af såkaldt shockwave eller rettere shockwave-behandling. Hos FBS Massage er netop shockwave-teknikken én af vores mange kompetencer, og vi tilbyder kompetent og skræddersyet shockwave-terapi til dig, der har akut brug for smertelindring såvel som total udbedring af ellers permanente skader.

En enormt effektiv behandlingsform

Shockwave er ikke bare en teknologisk avanceret og videnskabeligt efterprøvet behandlingsmetode, der virker. Shockwave er for rigtig mange et decideret ”vidundermiddel”, der på meget kort tid kan forvandle en fysisk udfordret krop til en 100 % smertefri krop, der har genvundet hele og størstedelen af sin funktionsdygtighed. Alt sammen helt uden bivirkninger.

Med shockwave er ingen kronisk skade eller kropssmerte permanent. Behandlingen kan nemlig fjerne smertesymptomerne, genetablere den fulde mobilitetsfrihed og styrke kroppens ydeevne. Shockwave-teknologien afspejler altså et væld af fordele, og den er særdeles effektiv imod de benævnte problemstillinger, som blot er et udsnit af nogle af de problemstillinger vi oplever mest her hos FBS Massage.

Du vil med andre ord kunne mindske og udbedre dine kropssmerter betragteligt – hvis ikke eliminere dem fuldstændig. Faktisk er det påvist, at mellem 80-85 % behandlede patienter vil blive totalt smertefri eller opleve betydelig smertereduktion.

Hvad hjælper Shockwave imod?

Dårlig bevægelighed og styrke grundet arvævsdannelse

Permanente muskelspændinger i eksempelvis nakke, ryg, lænd eller skulder

Museskader

Tennis- eller golfalbuer

Betændelsestilstande – eksempelvis i skinneben eller akillessenen

Irritabel hælspore eller hælpude

Piskesmæld

Iskias

Løber- og springerknæ

Øvrige lignende tilstande af kronisk karakter

Fordele ved Shockwave

Hurtig behandlings respons (også på kroniske skader/smerter)

Der er meget sjældent bivirkninger ved behandlingen

En skånsom behandling

Om Shockwave-behandlingen

Behandlingen er kortvarig, det tager ca. 15 min at, give de 1500-4000 chokbølger, som er nødvendige alt afhængig af skade. Når chokbølgerne leveres til vævet, sker det ved en markant slagslyd, og følelsen er intens, men ikke over smertetolerancegrænsen. Dér hvor selve skaden er, kan følelsen være meget intens.
De fleste føler sig ofte lindret allerede efter en behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter og området hvor der er blevet behandlet kan være lettere irriteret eller der kan opstå lidt rødme.

Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. Behandleren lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker.

Hvad koster en behandling?

Shockwave behandling koster 400 kr. pr. gang

Du skal være opmærksom på, at denne behandling ikke anbefales til gravide, kræftrame, ved behandling af blodpropper eller brug af pacemaker.

Vil du vide mere om Shockwave terapi?

I nedenstående kan du læse mere om vores Shockwave behandling, herunder hvordan vi hos FBS Massage arbejder med netop denne behandlingstype samt hvorfor det er så populært.

Har du spørgsmål ift. Shockwave behandling?

Så send os en mail på klinik@fbs-massage.dk eller ring med det samme på 3888 5671 – så hjælper vi selvfølgelig meget gerne 🙂

Effektiv smertelindring og behandling af kroniske skader

Hvad er shockwave egentlig? Shockwave er en moderne og ekstremt effektiv behandling eller terapiform, der opererer via højfrekvente lydbølger. Shockwave-behandling fungerer således, at lydbølgerne rettes specifikt mod det område eller den muskelgruppe på kroppen, der er belastet eller skadet.

Behandlingsformens høje effektivitetsniveau skyldes, at lydbølgerne går direkte ind og fremskynder din krops helingsproces ved at aktivere de restitutionsfunktioner, som kroppen i forvejen besidder. Du lader således kroppen arbejde med sig selv og booster derved genopbygningen og blodcirkulation, så det beskadigede væv begynder at regenerere hurtigere end før.

Resultatet? Uovertruffen effekt og forbedring efter kort tid. Faktisk vil du ofte kunne opleve mærkbare forbedringsresultater efter kun 1-2 behandlinger, hvilket gør shockwave-terapi til en behandlingsform, der leverer maksimal værdi for pengene. Dette er særligt fordelagtigt i tilfælde med skader og smerter, der kræver akut udbedring nu og her.

Hos FBS Massage anbefaler vi dog, at du modtager mellem 3-6 behandlingssessioner med shockwave for at sikre maksimal effekt og et optimalt slutresultat, der varer ved. Hvor mange behandlinger, du har brug for, aftales og vurderes individuelt med den pågældende behandler i forbindelse med den indledende diagnosticeringssamtale.

Shockwave-behandling eller shockwave-terapi er den oplagte løsning for dig, der til dagligt hæmmes og generes af permanente smerter og spændinger i muskler og led, eller som ikke kan udføre dit arbejde optimalt på grund af en kronisk skade.

Hos FBS Massage kan vi fratage dig en hvilken som helst type fysiske smerter og gener. Igennem intensiv og personligt tilrettelagt shockwave-behandling kan vores erfarne behandlere afhjælpe skader og betændelsestilstande i din krop og dermed give dig livskvaliteten tilbage. På den måde kan du undgå at skulle ud i operationer eller dyre medicinbehandlinger.

En shockwave-terapi hos os betyder et skræddersyet behandlingsforløb, uafhængigt af om det strækker sig over én behandlingsgang eller flere af slagsen. Vi indleder altid med en grundig samtale og diagnosticering af din fysiske problemstilling, hvorefter selve behandlingen med trykbølger kan påføres det udsatte område.

Det hele foregår sikkert og effektivt, og du vil kunne forvente kort sessionsvarighed på cirka 15-10 minutter. Dette er dog ultimativt afhængigt af skadens kompleksitet og omfang.

Hos FBS Massage har vi samlet en række kompetente og veluddannede behandlere, der foruden årelang erfaring på feltet løbende gennemgår efteruddannelse, kurser og supervision, så de konstant er opdaterede på de nyeste teknikker og tendenser. Og her er shockwave bestemt ingen undtagelse.

Vi arbejder altid med det nyeste og teknisk mest avancerede shockwave-udstyr på markedet, hvilket p.t. består i Radieret Shockwave fra den anerkendte topproducent Storz. Dette er din personlige garanti for at modtage den absolut bedste og mest effektive behandling, du kan få. Ønsker du personlig rådgivning og vejledning – også i forhold til forløbet efter behandlingen – står vi altid klar til at guide dig sikkert igennem, så din skade ikke risikerer at forværres eller bryde op igen.

Er du fysisk begrænset af en skade, eller døjer du hver dag med kroniske smerte- og spændingstilstande i kroppen? Lad FBS Massage hjælpe dig af med problemet. Som specialiserede shockwave-behandlere står vi altid klar til at behandle dig i form af skræddersyet shockwave-terapi – nøjagtig efter dine og din krops behov.

Vi kan desuden tilbyde dig et bredt udvalg af andre behandlingsformer samt kombinerede behandlinger, som du skulle have brug for. Eksempelvis supplerende massage eller kropsterapi.

Vil du gerne vide mere om vores behandlingstilbud, eller søger du kompetent og professionel shockwave-behandling? I så fald må du endelige henvende dig til os på telefon 3888 5671, e-mail klinik@fbs-massage.dk eller via vores online kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og ikke mindst behandle dig!

38 88 56 71
Book nu