Shockwave terapi

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Shockwave er effektiv smertebehandling

Behandlingen er videnskabeligt dokumenteret og gennem mange år brugt til at nedbryde og fjerne nyresten. Her oplevede patienterne at smerter og andre funktionsproblemer forsvandt som en bi effekt af behandlingen. Derfor tilbyder vi her i Fbs som noget nyt, shockwave behandling til vores klienter. Vi arbejder med radieret Shockwave fra topproducenten Storz.

Fordele ved Shockwave

Hurtig behandlings respons (også på kroniske skader/smerter)

Der er meget sjældent bivirkninger ved behandlingen

En skånsom behandling

Læs mere om Shockwave

Vil du læse mere om Shockwave behandlingen? Så klik på knappen herunder og bliv klogere på behandlingsformen.

Shockwave har stor effekt på:

Vedvarende muskelspændinger i fx. skulder, nakke, ryg

Smerter i knæ, fx springerknæ

Betændelsestilstande, fx i skinneben eller problemer med akillessenen

Piskesmæld

Museskader, tennis- eller golfalbuer

Irritabel hælpude eller hælspore

Iskias

Efter ca. 3 behandlinger oplever 80-85 % af vores klienter, at deres smerter er betydelig reduceret eller helt forsvundet.

Om behandlingen

Behandlingen er kortvarig, det tager ca. 15 min at, give de 1500-4000 chokbølger, som er nødvendige alt afhængig af skade. Når chokbølgerne leveres til vævet, sker det ved en markant slagslyd, og følelsen er intens, men ikke over smertetolerancegrænsen. Dér hvor selve skaden er, kan følelsen være meget intens.
De fleste føler sig ofte lindret allerede efter en behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter og området hvor der er blevet behandlet kan være lettere irriteret eller der kan opstå lidt rødme.

Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. Behandleren lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker.

Spørgsmål vedr. Shockwave?

Så tøv ikke med at kontakte os:

Shockwave behandling koster 400 kr. pr. gang

Du skal være opmærksom på, at denne behandling ikke anbefales til gravide, kræftrame, ved behandling af blodpropper eller brug af pacemaker.

Menu
38 88 56 71
Book nu