Shockwave terapi

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Shockwave – Akut smertelindring og udbedring af skader

Går du til dagligt og bliver generet af smerter og fysiske mén fra en gammel sports- eller arbejdsskade? Har du pådraget dig en permanent skade som følge af uhensigtsmæssig og vedvarende slitage og påvirkning af muskler og sener? Eller døjer du generelt med smerter og spændinger, når du udfører helt basale opgaver og bevægelser i hverdagen? Uanset hvilke kropslige udfordringer og skader, der måtte være tale om, er de ofte forbundet med svære gener og smerter, der er dybt invaliderende og begrænser kroppens mobilitet og funktionsdygtighed.

Heldigvis kan du effektivt komme sådanne problemstillinger til livs ved hjælp af såkaldt shockwave eller rettere shockwave-behandling. Hos FBS Massage er netop shockwave-teknikken én af vores mange kompetencer, og vi tilbyder kompetent og skræddersyet shockwave-terapi til dig, der har akut brug for smertelindring såvel som total udbedring af ellers permanente skader.

En enormt effektiv behandlingsform

Shockwave er ikke bare en teknologisk avanceret og videnskabeligt efterprøvet behandlingsmetode, der virker. Shockwave er for rigtig mange et decideret ”vidundermiddel”, der på meget kort tid kan forvandle en fysisk udfordret krop til en 100 % smertefri krop, der har genvundet hele og størstedelen af sin funktionsdygtighed. Alt sammen helt uden bivirkninger.

Med shockwave er ingen kronisk skade eller kropssmerte permanent. Behandlingen kan nemlig fjerne smertesymptomerne, genetablere den fulde mobilitetsfrihed og styrke kroppens ydeevne. Shockwave-teknologien afspejler altså et væld af fordele, og den er særdeles effektiv imod de benævnte problemstillinger, som blot er et udsnit af nogle af de problemstillinger vi oplever mest her hos FBS Massage.

Du vil med andre ord kunne mindske og udbedre dine kropssmerter betragteligt – hvis ikke eliminere dem fuldstændig. Faktisk er det påvist, at mellem 80-85 % behandlede patienter vil blive totalt smertefri eller opleve betydelig smertereduktion.

Hvad hjælper Shockwave imod?

Dårlig bevægelighed og styrke grundet arvævsdannelse

Permanente muskelspændinger i eksempelvis nakke, ryg, lænd eller skulder

Museskader

Tennis- eller golfalbuer

Betændelsestilstande – eksempelvis i skinneben eller akillessenen

Irritabel hælspore eller hælpude

Piskesmæld

Iskias

Løber- og springerknæ

Øvrige lignende tilstande af kronisk karakter

Fordele ved Shockwave

Hurtig behandlings respons (også på kroniske skader/smerter)

Der er meget sjældent bivirkninger ved behandlingen

En skånsom behandling

Om Shockwave-behandlingen

Behandlingen er kortvarig, det tager ca. 15 min at, give de 1500-4000 chokbølger, som er nødvendige alt afhængig af skade. Når chokbølgerne leveres til vævet, sker det ved en markant slagslyd, og følelsen er intens, men ikke over smertetolerancegrænsen. Dér hvor selve skaden er, kan følelsen være meget intens.
De fleste føler sig ofte lindret allerede efter en behandling. Du skal dog forvente, at du kan mærke vævet tydeligere et par dage efter og området hvor der er blevet behandlet kan være lettere irriteret eller der kan opstå lidt rødme.

Vi anbefaler typisk 3-6 behandlinger med ca. en uges interval, men du kan have brug for både flere eller færre behandlinger. Behandleren lokaliserer og undersøger det beskadigede område, og I gennemgår diagnosen sammen inden selve behandlingen. Metoden er fuldstændig sikker.

Hvad koster en behandling?

Shockwave behandling koster 400 kr. pr. gang

Du skal være opmærksom på, at denne behandling ikke anbefales til gravide, kræftrame, ved behandling af blodpropper eller brug af pacemaker.

Vil du vide mere om Shockwave terapi?

I nedenstående kan du læse mere om vores Shockwave behandling, herunder hvordan vi hos FBS Massage arbejder med netop denne behandlingstype samt hvorfor det er så populært.

Har du spørgsmål ift. Shockwave behandling?

Så send os en mail på klinik@fbs-massage.dk eller ring med det samme på 3888 5671 – så hjælper vi selvfølgelig meget gerne 🙂

Menu
38 88 56 71
Book nu