Kropsterapi i København og omegn

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Kropsterapi behandler krop og sind

Ønsker du at finde en god og erfaren behandler inden for kropsterapi i Københavnsområdet? Så er FBS Massage din lokale klinik med lokationer på Frederiksberg og i Hellerup. Med vores professionelle tilgang til kropsterapi vil vi forene din krop og sind via et holistisk syn, så du kan nyde godt af behandlingen og mærke en markant forbedring i dig selv.

Vi tager altid udgangspunkt i dine behov, og uanset hvilken af vores klinikker du møder op på, vil vores stærke team af behandlere tage sig godt af dig, så du kan opnå store effekter med kropsterapi, hvad end du kæmper med stress, angst eller fysiske skavanker. Bliv klogere på kropsterapi og den fantastiske effekt på både krop og sind ved at læse videre her.

Kom af med de fysiske og psykiske spændinger

Det moderne menneske er præget af fysisk, psykisk og emotionelt pres i flere aspekter af livet. Med kropsterapi kan spændingerne løsnes op på flere planer. Der arbejdes med pulserende bevægelser og med at mærke grænser uden smerte, hvor arbejdet med din krop via dybe tryk, træk og pulsering vil afsløre, hvordan du forholder dig til det, der ligger i din krop af gemte minder, oplevelser og følelser.

Kropsterapi er en anden form for behandling end massage og zoneterapi, hvor behandlingen skaber ny kontakt til din krop, så du får en øget bevidsthed om, hvad der skal til for, at du slipper af med de fysiske og psykiske spændinger, du går og bærer rundt på. På den måde kan du genoprette balancen og skabe kontakt mellem krop og psyke, så du kan slutte fred med fortiden.

Vi behandler med Totum Kropsterapi

Den behandling, vi udfører her hos FBS Massage, hedder Totum Kropsterapi. Det vil sige, at det er en kropslig behandling, der tager udgangspunkt i et holistisk syn på mennesket og kroppen. Din krop bærer præg af, hvordan du har levet dit liv, samtidig med at din nuværende psykiske tilstand påvirker din krop. Din fysiske tilstand vil ligeledes påvirke dine sindsstemninger, tanker og følelser.

Totum-behandlingen arbejder altså i feltet mellem det fysiske og det psykiske. I en behandling kan vores behandlere gå hårdt ned i de muskelspændinger, der er, for at du bedre kan mærke, hvor og hvordan du holder fast. Der kan være smerte forbundet med muskelafspændingen, dog skal du ikke være bekymret. Din behandler vil guide dig, så din smerte mindskes og gøres mere medgørlig. Behandlingen behøver derfor ikke at være smertefuld.

Hvad hjælper kropsterapi imod?

Stress

Angst

Rygsmerter

Skuldersmerter

Piskesmæld

Knæsmerter

Museskader

Tennisalbue

Hælspore

Gigt

Fordøjelsesproblemer

Migræne/hovedpine

Vil du vide mere om kropsterapi?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt kropsterapi er for dig, eller hvilken effekt det kan have for dine problemstillinger, kan du blive klogere via de ofte stillede spørgsmål, vi har besvaret nedenfor.

Ellers skal du være mere end velkommen til at tage fat i os og vores dygtige behandlere på tlf. 3888 5671 eller ved at sende en mail på klinik@fbs-massage.dk. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Kropsterapi forener forskellige teknikker fra massage, åndedræt, aku- og zonetryk, ledfrigørelse og samtaleterapi, der tilsammen skal hjælpe mennesket med at leve mindre smertefrit. Det kan enten være psykisk, fysisk eller emotionelt. Med kropsterapi vil der genoprettes balance, der giver kroppen og psyken hvile og restitution.

Tanken bag kropsterapi er, at vi lagrer vores oplevelser, erfaringer og følelser i kroppen og sindet, hvilket kan have en positiv og negativ effekt. Med kropsterapi forsøger man ikke blot at behandle symptomer, men også at løse selve årsagerne bag. For smertens placering behøver ikke at være samme sted som årsagen bag.

En behandling starter altid med en indledende samtale, så du får mulighed for at italesætte dine fysiske og psykiske smerter og problemstillinger. Herefter går behandlingen i gang, hvor behandleren vil åbne for dit lymfesystem ved at afspænde muskler og sener. På den måde kommer kroppen af med ophobede affaldsstoffer, og du vil opleve større gavn af selve den kropsterapeutiske behandling.

Behandleren vil herefter med lette og pulserende bevægelser massere arme og ben, samtidig med at dit åndedræt aktivt vil blive brugt i selve behandlingen for at komme dybere ind i spændingerne. Sidst vil behandlingen blive afrundet med en kort samtale, hvor følelser, sindsstemninger og oplevelser, der opstod under behandlingen, kan italesættes. Nogle sammenligner det som at blive født på ny eller som at få en ny krop.

Ligesom andre typer af behandling er det meget individuelt, hvor hurtigt en kropsterapibehandling vil træde i kraft og bygge broen mellem kroppen og sindet. Det er derfor også meget forskelligt, hvor ofte du bør få en behandling, da det kommer helt an på dig, din krop og problemstillingen. Vi vil altid råde til, at du selv mærker efter, hvordan du har det, og hvordan din krop bearbejder en Totum-behandling i dagene efter, før du bestiller en ny tid. Hvis du er i tvivl, kan du kontakte klinikken og tage en snak om oplevelserne herefter.

38 88 56 71
Book nu