Babyzoneterapi på Frederiksberg og i Hellerup

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Vi tager dit barns problemer alvorligt

Søger du efter en erfaren behandler inden for babyzoneterapi, som tager dit barns problemer alvorligt og lytter til dem? Så kan vi hos FBS Massage tage os godt af både barn og forældre, så I får en god oplevelse. Vi bestræber os altid på at skabe en hyggelig atmosfære, som gør det nemmere for alle parter at nyde behandlingen.

Vi har mange års erfaring med zoneterapi, og vores dygtige zoneterapeuter vil tilpasse behandlingen, så den passer til dit barns behov og problematikker. Det er, uanset om du vælger vores klinik på Frederiksberg eller i Hellerup. Bliv klogere på behandlingsformen og de gavnlige effekter, den kan have for dit barns helbred og trivsel.

Zoneterapi – en effektiv behandling for babyer og børn

Babyzoneterapi er en blid, nænsom og effektiv behandlingsform til de helt små, hvor massage på reflekszonerne på fødderne kan påvirke deres kroppe indefra. Hvad end dit barn har problemer med fordøjelsen, lider af kolik eller oplever uro i kroppen, kan babyzoneterapi påvirke kroppen indefra. På grund af børns modtagelighed over for verden kan du allerede opnå effekt fra første behandling, hvilket er det, som er med til at gøre babyzoneterapi så effektiv en behandlingsform.

Hos FBS Massage lytter vi til børnenes signaler og tilpasser altid zoneterapien til din baby, da de reagerer forskelligt. Nogle babyer er stille under hele eller delvis behandlingen. Andre sover igennem det hele. Nogle babyer fylder bleen under behandlingen, andre bliver kede af det, sultne eller tørstige. Nogle kan finde på at græde lidt undervejs. Uanset hvordan dit barn må reagere, er det normalt.

Under behandlingen er det mors og fars opgave at underholde babyen, så de ikke keder sig under zoneterapien. Det kan derfor være en god idé at medbringe legetøj eller andet, som barnet kan fokusere på. Vi tager alt i barnets tempo, så hvis de skulle blive utrygge, må de gerne sidde hos en forælder undervejs.

Oplev forløsende egenskaber hos dit barn

Det kan være hårdt at være førstegangsforældre og opleve magtesløshed ved ikke helt at forstå sit barn eller i det hele taget se sin baby i smerte og ikke helt forstå smerten bag. Med babyzoneterapi kan du opleve bedre balance og tilstand hos dit barn, fordi behandlingen via sine forløsende egenskaber kan hjælp godt fra start allerede i de første måneder af barnets levetid.

Med zoneterapi til babyer kan I som forældre være trygge ved, hvordan det naturlige kredsløb stimuleres og sættes i gang tidligt i barnets udvikling. Nogle lette, men faste, tryk vil sætte gang i kroppens egne helingsprocesser, samtidig med at nervesystemet modnes og genererer velværehormoner. Det vil forbedre dit barns trivsel markant og skabe en harmonisk hverdag.

Det kan babyzoneterapi hjælpe med:

Mavekneb og luft i maven

Forstoppelse

Kolik

Uro

Luftvejsproblemer

Søvnproblemer

Er du interesseret i zoneterapi til din baby?

Oplever dit barn voldsom gene på grund af luft i maven, forstoppelse eller noget helt tredje? Så kan du blive klogere på zoneterapi til babyer ved at læse de hyppigst stillede spørgsmål nedenfor.

Hvis du er usikker på, om babyzoneterapi er noget for dit barn, eller du har spørgsmål, vil vores zoneterapeuter hjertens gerne besvare dine spørgsmål. Du kontakter os bare på tlf. 3888 5671 eller ved at sende en mail på klinik@fbs-massage.dk.

Zoneterapi er en behandlingsmetode, hvor den uddannede zoneterapeut masserer reflekszonerne, der sidder på og under fødderne, og som hjælper kroppen til at hjælpe sig selv. Zoneterapi hjælper altså kroppen indefra. Det er kombinationen af massage og samtale, der skal hjælpe kroppen til at genoprette balance og give kroppen fornyet energi. Med zoneterapi arbejdes der med tankegangen om, at kroppen er en helhed, hvor de enkelte dele taler sammen.

Zoneterapi virker ved at massere og trykke på de rette zoner under fødderne, som knytter sig til specifikke områder i din krop. Med blot nogle få og korrekt placerede tryk kan vores behandlere påvirke hele kroppen.

Mere præcis udløser zoneterapi kroppens egne processer til at hele ved fx at udskille affaldsstoffer, øge blodgennemstrømning eller genopbygge belastet væv. På den måde stimuleres kroppens organer, muskler, nerver, hormoner og immunforsvar til at arbejde bedre.

Zoneterapi på babyer er en smule anderledes, da behandlingsformen er væsentligt blidere og kortvarig ift. zoneterapi for voksne. Derudover er det også meget forskelligt, hvordan det enkelte barn tager imod behandlingsformen. Derfor tilpasser vi altid zoneterapien til din babys humør og energiniveau, og du vil samtidig få råd og vejledning samt øvelser til selv at kunne hjælpe dit barn med de almindeligste gener.

Det er meget forskelligt, hvordan en baby reagerer på zoneterapi. Vores anbefaling er, at der går 3-4 dage mellem behandlingerne, så babyen ikke bliver overbehandlet. Babyer reagerer typisk hurtigt på zoneterapi, hvor der for langt de fleste vil være en ændring allerede første gang og en bemærkelsesværdig effekt efter 2-3 behandlinger.

OBS! Vi giver ikke tilskud til Danmark for zoneterapi.

38 88 56 71
Book nu