Firmamassage – Frederiksberg & Hellerup

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Professionel Firmamassage

Oplever du lidt for ofte, at dine medarbejdere rammes af arbejdsskader, som hæmmer deres daglige arbejde? Er sygefraværet generelt relativt højt på din arbejdsplads? Eller bærer dit daglige arbejde præg af arbejdsopgaver og -stillinger, der slider på kroppen og skaber ømme muskler, ledsmerter eller lignende? Uanset hvilke udfordringer, der er aktuelle for din arbejdsplads, bør du stærkt overveje at investere i en ordning med firmamassage til din virksomhed.

Hos FBS Massage tilbyder vi professionel og erfaren firmamassage til alle typer erhvervsdrivende – både store og mindre virksomheder. Vores fagligt kompetente behandlere er specialuddannede til at kunne håndtere en hvilken som helst fysiologisk problemstilling, og vi står altid klar til at skræddersy en massageordning, der matcher netop jeres behov.

Læs mere om vores firmamassage i Købehavn nedenfor på siden og book en tid online allerede i dag – både for din egen og dine kollegaers sundheds skyld.

Firmamassage – et spørgsmål om sundhed, trivsel og skadeforebyggelse

Hvad betyder firmamassage egentlig, og hvorfor skal du vælge det? Hos FBS Massage dækker det kort og godt over en yderst favorabel, fleksibel og tilpasningsdygtig massageordning, der tegnes individuelt hos den enkelte virksomhed. Selve firmamassagens udformning og indhold kan variere fra kontekst til kontekst, da ordningen ultimativt afhænger af, hvilke behov, ønsker og krav den pågældende virksomhed har til behandlingen og forløbet.

De fleste undersøgelser på feltet viser entydigt, at det bogstaveligt talt betaler sig både økonomisk og trivselsmæssigt at investere i og gøre en aktiv indsats for medarbejdernes sundhed, ve og vel på arbejdspladsen. Medarbejderne er virksomhedens allervigtigste ressource, og derfor er det alfa og omega, at du har fokus på medarbejdernes velvære og trivsel. Alt sammen med henblik på at kunne højne deres livskvalitet, øge effektivitetsniveauet og ikke mindst forebygge potentielle skader på arbejdspladsen.

Og dét er lige netop, hvad vi hos FBS Massage kan hjælpe dig og dine med arbejdere med i form af målrettet og tilpasset firmamassage.

Skræddersyet firmamassage i København – på jeres præmisser

Når du indgår en samarbejdsaftale om firmamassage med os, bliver du ikke bare spist af med en standardiseret pakkeløsning. Tværtimod. Hos FBS Massage opfatter vi alle vores klienter som unikke og individuelle tilfælde, som kræver personlig og tilpasset rådgivning såvel som behandling. Det betyder, at du altid er garanteret en 100 % skræddersyet ordning, som specifikt tager højde for jeres konkrete ønsker og behov.

Samarbejdet starter altid med en indledende samtale, hvor vores behandler sætter sig ned med dig og diagnosticerer jeres udfordringer. På baggrund heraf tilrettelægges behandlingsforløbet således, at vi mest effektivt kan komme jeres problemstilling til livs, og så I får maksimal værdi for pengene. Rent praktisk tilpasses ordningen efter jeres arbejdsdag, så det ikke bliver en irriterende tidsrøver, og så I kan holde de administrative omkostninger til det minimale.

Vores firmamassage er yderst fleksibel. Vi kan tilbyde en ordning i selve klinikken på Frederiksberg, hvor dine medarbejdere kan komme alle ugens dage og vælge mellem vores forskelige behandlinger.

Vælg bl.a. mellem flg. behandlinger:

Du kan også få en fast firmaaftale, hvor I stiller et lokale til rådighed, så vores behandlere kan have en massagebriks stående og dermed udføre behandlingen direkte på jeres hjemmebane. Alt sammen til yderst favorable lavpriser, som fastsættes efter aftale.

Kort sagt: Hos FBS Massage leverer vi skræddersyet firmamassage – nøjagtig på jeres præmisser.

Professionel firmamassage med et væld af fordele

Firmamassage er en fornuftig investering, der giver afkast på rigtig mange niveauer i virksomheden. Det er nemlig både en investering i dine medarbejderes helbred, velvære og sundhed, og samtidig en investering i din forretnings driftssikkerhed og fremtid. Disse to perspektiver hænger uløseligt sammen, da glade og sunde medarbejdere er lig med en god og sund virksomhed uden sygefravær og tabt arbejdsfortjeneste.

Med en firmamassage-ordning hos FBS Massage er du garanteret et professionelt behandlingsforløb, der giver dig og dine medarbejdere et væld af fordele. Vores forskellige typer massage og behandlinger afhjælper og forebygger alt lige fra ømme muskler, rygproblemer, ledsmerter, mobilitetsproblemer, hovedpine, kropsspændinger og myoser. For slet ikke at tale om diverse arbejdsskader såsom musearm, overbelastede muskler og fysiske mén på grund af arbejdsrelateret slitagepåvirkning af kroppen.

Derudover kan firmamassage også afhjælpe psykisk orienterede problemstillinger såsom stress, manglende overskud og træthed hos dine medarbejdere. Massage går ind og løsner kroppens spændinger godt og grundigt op, samtidig med at man slapper af, lader batterierne op og får fornyet energi til arbejdet. Et tiltrængt mentalt pusterum i en ellers hektisk hverdag, der på sigt kan skabe øget trivsel på arbejdspladsen.

For den enkelte medarbejder kan firmamassage bl.a. resultere i:

  • Øget velværefølelse
  • Et energi-boost og større overskud
  • Styrket helbred og immunforsvar
  • Øget blodcirkulation, smidighed og mobilitet
  • Større tilfredshed

Og dette medfører betydelige fordele for virksomheden:

  • Reduceret sygefravær
  • Større engagement og dedikation fra medarbejderne
  • Højere effektivitets- og produktivitetsniveau
  • Styrket brand og image udadtil.

Vores ordning med firmamassage er altså et tilbud til dig, der gerne vil investere i sunde, glade og effektive medarbejdere – på den lange bane vel at mærke.

FBS Massage – professionel firmamassage til favorable priser

Er du på jagt efter professionel, tilpasningsdygtig og billig firmamassage i København? I så fald er du landet det helt rette sted.

Hos FBS Massage har vi 20 års erfaring på CV’et, og vores fagligt kompetente og veluddannede behandlere står altid klar til at imødekomme et hvilket som helst behov med tilpasset behandling efter ønske.

Vi forhandler nogle af landets mest konkurrencedygtige og favorable firmamassage-priser, der fastsættes individuelt efter aftale med dig. Vi er desuden officielt en RAB-godkendt klinik, hvilket betyder, at I har mulighed for at få dækket behandlingsomkostningerne via jeres sundhedsordning, hvis der er tale om fem behandlinger af 30 minutters varighed som minimum.

Vi tilbyder også et væld af arrangementer, hvis du og dine kollegaer har brug for at blive rystet godt og grundigt sammen. Vores arrangementer henvender sig til alle typer anledninger – alt lige fra diverse firmaevents, polterabend, mødregruppe-massage og meget andet.

Vil du gerne sikre dine medarbejdere et større overskud i hverdagen samt minimere risikoen for arbejdsrelaterede skader og for mange sygedage? I så fald må du endelig ikke tøve med at kontakte os til en snak om, hvordan vi sammensætter en firmamassage-ordning, der matcher jeres behov perfekt.

Tag fat i os på telefon 3888 5671, e-mail klinik@fbs-massage.dk eller via vores online kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og ikke mindst behandle dig!

38 88 56 71
Book nu