Cupping

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Hvad er Cupping?

Cupping-terapi – også kaldet cupping-behandling, sugekop-behandling, sugekop-massage, bindevævsmassage, cupping-massage eller bare kopmassage. Ja, kært barn har mange navne. Men fælles for alle disse betegnelser er, at de på hver deres måde udnytter en avanceret form for vakuum-terapi vha. specialdesignede sugekopper til massage – ofte som supplement til dybdegående massage.

Vores erfarne Cupping-behandlere kan hjælpe dig

Hos FBS Massage har vi stor passion for og erfaring med professionel cupping. Læs mere om cupping-teknikken længere nede på denne side, og bliv klogere på, hvordan cupping både kan bidrage effektivt til muskelafspænding og smertelindring samt et styrket immunforsvar

Cupping er en traditionsrig behandlingsform, der på lige fod med fx akupunktur og zoneterapi har været udbredt i Asien og Mellemøsten i flere tusinde år. Grundprincippet i cupping-terapi eller cupping-massage er, at man vha. cupping-udstyr renser bindevævet, dvs. det væv, der omgiver vores muskler.

Cupping kan have gavnlig effekt på en lang række fysiske gener samt krops- og muskelsmerter. Derudover kan cupping-behandling og -massage være med til at booste immunforsvaret såvel som give dig øget velvære.

Anbefaling: Kombinér Cupping med anden behandling for størst muligt effekt

Det er vigtigt at understrege, at cupping ikke er det samme som massage. Men hos FBS Massage anbefaler vi typisk, at du kombinerer cupping med massage eller alternativt akupunktur, da du på den måde kan opnå størst mulig effekt og det bedste resultat.

Kort sagt: Cupping-terapi og cupping-massage gør bogstaveligt talt en mærkbar forskel – både på krop og sjæl.

Se vores video vedr. Cupping

Hvad hjælper Cupping imod?

Skulder-, nakke, lænde- eller rygsmerter

Hovedpine og migræne

Lægkramper og ledsmerter

Muskelømhed og myoser

Smertelindring

Sportsskader

Knæsmerter

Piskesmæld

Tennisalbue

Iskiasnervesmerter

Svimmelhed og kvalme (gravid)

Hvad opnår jeg med Cupping?

Øget velvære

Øget kropslig og mental afslapning

Øget blodcirkulation og -tilførsel

Øget bevægelighed

Øget præstationsevne

Cupping renser bindevævet!

Bindevæv er et stærkt og elastisk materiale, som bl.a. ligger rundt om vores muskler.

Bindevævet er fyldt med væske og det er altafgørende for dets elasticitet.

Bindevævet har behov for en pumpefunktion, hvilket cupping bidrager til. Her bliver vævet først strakt, så væsken kan presses ud, hvorefter det fyldes igen, når strækket ophører.

På den måde banes vejen for effektiv udrensning af affaldsstoffer i blodbanerne.

Har du lyst til at vide endnu mere om Cupping?

Så læs blot videre i nedenstående hvor vi har besvaret de mest gængse spørgsmål vi modtager i relation til Cupping terapi.

Har du spørgsmål, som vi ikke har besvaret?

Så ring endelig til én af vores dygtige behandlere på tlf. 3888 5671 eller send en mail på klinik@fbs-massage.dk – så besvarer vi gerne dine spørgsmål 🙂

Menu
38 88 56 71
Book nu