Om os

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Hvem er FBS Massage?

Hvem er vi? Og hvad er FBS Massage egentlig for en størrelse?

Kort fortalt er vi et team af flere forskellige professionelle og passionerede behandlere, der ud fra forskellige specialkompetencer brænder for én ting: at tilbyde vores klienter smertelindrende, helbredende og velværeskabende behandlinger, der kan bringe kroppen tilbage i balance.

Vores arbejde tager altid udgangspunkt i en dyb respekt og forståelse for klientens individuelle behov, ønsker og kropslige udfordringer. Det giver i vores optik bedst mening – og ikke mindst de bedste resultater.

Læs med nedenfor her på siden, hvor du kan blive meget klogere på, hvem vi er, hvor vi kommer fra, og hvad vi står for.

En moderne, ”familieejet” klinik med stolte traditioner

Selvom FBS Massage er en moderne klinik under konstant udvikling, bærer vores praksis stadig den dag i dag præg af vores lange forhistorie med stolte traditioner.

Klinikken blev oprindeligt etableret tilbage i 1992, hvor stifteren, Jon Tomas Nielsen, med base i Frederiksberg svømmehal tog det første spadestik til den klinik, som vi står med i dag. Dette foregik dengang i Frederiksberg Svømmehal, hvor klinikken blev drevet med stor succes i intet mindre end 22 år.

I 2012 overlod Jon Tomas Nielsen roret til den nuværende ejer og erfarne massør og akupunktør Dijana Vucelic. Dette blev samtidig startskuddet til et nyt kapitel i klinikkens historie, da klinikken blev flyttet fra svømmehallen og lige over på den anden side af gaden til adressen Aksel Møllers Have nr. 30, hvor FBS Massage siden da har ligget placeret – og stadig gør det i dag.

De nye, lækre lokaler emmer af kvalitet, varme og eksklusiv stil, men de bærer i den grad stadig præg af den ånd, sjæl og gode energi, som Jon Tomas Nielsen i sin tid byggede FBS Massage op omkring.

Netop Jon Tomas Nielsens markante betydning og indflydelse på klinikken i dag såvel som dengang er årsagen til, at vi hos FBS Massage opfatter klinikken som et ”familieejet” foretagende. Han repræsenterer en ”faderrolle” og fungerer fortsat som en personlig mentor og inspirationskilde for den nuværende ejer.

I 2022 valgte FBS at udvide og har åbnet en ny afdeling i Hellerup, med adressen Strandvejen 98.

Kort sagt: FBS Massage er en moderne klinik med værdier, der er dybt forankrede i vores traditionsrige forhistorie.

Vi sætter klienten i centrum – til hver en tid

En af de vigtigste kerneværdier for vores forretning er, at vi altid sætter klienten i centrum for alt, hvad vi foretager os. Det betyder, at alle vores behandlinger tager afsæt i den enkelte klients krop, behov, ønsker og ikke mindst fysisk-psykiske tilstand.

Vi er altid lydhør og gør en stor dyd ud af at få afdækket, hvilke kropslige og mentale udfordringer vores klienter står overfor, inden vi påbegynder selve behandlingen. Denne tilgang gælder på tværs af alle vores behandlinger, der tager direkte udgangspunkt i den individuelle problemstilling.

For at få identificeret problemstillingens årsag og omfang indleder vi altid vores behandlingsforløb med en personlig samtale med klienten, hvor vi samtidig får snakket om behov og ønsker til behandlingen. Kun på den måde kan vi sikre os, at vi får tilrettelagt det helt rette behandlingsprogram, der matcher klientens behov.

Fokus på kroppen som helhed fremfor symptombehandling

Hos FBS Massage stiller vi os ikke tilfredse med bare at kradse i overfladen på problemerne – tværtimod! Vi går i dybden med vores klienters kropslige udfordringer i forsøget på at komme problemerne til livs én gang for alle.

Det betyder blandt andet, at vi altid arbejder med kroppen som en helhed, der ideelt set skal være i en tilstand af balance og harmoni – fysisk såvel som mentalt. For at opnå denne tilstand kræver det først og fremmest, at man får identificeret, hvor årsagen til ubalancen ligger. Derfor gør vi en stor dyd ud af at finde frem til, hvor problemet oprindeligt er opstået, så vi bedst muligt kan udbedre det efterfølgende – med varig effekt.

Vores specialiserede team arbejder på tværs af både fysiurgisk massage/sportsmassage, afspændingsmassage, kropsterapi, akupunktur, zoneterapi, laserterapi, shockwave og cupping; ofte i form af kombinerede behandlinger. Derudover er vi en RAB-godkendt klinik til akupunktur og massage.

Denne brede vifte af specialkompetencer sætter os i stand til dels at arbejde målrettet med den individuelle problemstilling og dels at arbejde helhedsorienteret med kroppen. På den måde kan vi tage problemerne helt nede ved roden og arbejde intensivt med årsagsbehandling fremfor symptombehandling.

Vores mål er din krop i balance

Lige siden etableringen af FBS Massage tilbage i 1992 har vi arbejdet ud fra én stålsat mission: at hjælpe vores klienter til at finde ro, balance og velvære i deres krop og sind. Vi er af den klare overbevisning, at jo mere vi lytter til vores krop, desto sundere og stærkere bliver både krop og psyke.

Målet med vores behandlinger er at bringe kroppen fra en tilstand af ubalance og tilbage i balance igen. Dette med henblik på, at kroppen kan blive så stærk, at den reelt set kan reparere sig selv.

Et dynamisk team af erfarne og veluddannede behandlere

Bag vores team af 13 specialiserede behandlere står ejeren Dijana Vucelic. Hun er selv uddannet massør og akupunktør og har årelang erfaring med en bred vifte af behandlinger og specialer inden for feltet – såsom auriculo-terapi, øre-akupunktur, cupping mv.

Blandt vores dygtige behandlere finder du:

Fysiurgiske massører

Zoneterapeuter

Akupunktører

Kropsterapeuter

Cuppingbehandlere

Laserbehandlere

Shockwavebehandlere

Samtlige behandlere i klinikken er veluddannede og har på hvert deres felt stor praktisk erfaring såvel som teoretisk viden. Det er din personlige garanti for at modtage specialiseret og professionel behandling i allerhøjeste kvalitet.

Foruden uddannelse og grundviden går vi meget op i aldrig at stå stille. Vi ønsker konstant at udvikle os samt forbedre vores evner og faglige viden, så vi hele tiden kan tilbyde vores klienter service i topkvalitet. Det betyder, at vi blandt andet løbende sørger for at tage kurser, efteruddannelse og supervision.

På den måde sikrer vi, at alle behandlere er 100% up-to-date med det nyeste nye, så vores klienter kan få det bedste af det bedste. Og det er lige netop, hvad vi nu har haft erfaring med at levere i mere end 30 år.

Ønsker du at vide mere om os eller booke en behandling, må du endelig ikke tøve med at kontakte os. Du kan læse meget mere om vores forskellige behandlinger og finde priser lige her på hjemmesiden.

Vi ser frem til at behandle dig!

Referencer

38 88 56 71
Book nu