Udtalelser

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Vi lader kunderne få ordet

FBS Massage har eksisteret i over 20 år og er en velrenommeret klinik.
Her kan du læse udtalelser fra nogle af vores tidligere kunder.

TrustPilot

4.8/5

"Fremragende"

Baseret på 56 anmeldelser

Facebook

4.8/5

"Fantastisk"

Baseret på 200+ anmeldelser

Voltaren, dårlig søvn og piller har været min følgesvend i flere måneder. Anbefalingerne har været ro og forsigtig træning af min tidligere opereret skulder. Så blev jeg anbefalet FBS- massage og Dijana. Allerede efter 1. behandling var jeg stort set smertefri og det uden piller og voltaren. Jeg er overrasket over så godt et resultat og vildt glad for min genvundne bevægelighed i min skulder. Fantastisk resultat!

Hanne Olsen

Super kompetente medarbejdere der går i dybden i muskulaturen og bearbejder myoser og spændte muskler og får løst op. Jeg har brugt fbs i mange år i forbindelse med sportsskader, hvor massage og akupunktur kombineres til hurtigere healing. Fantastisk 😉

Ole Sørensen

Kan på den varmeste anbefales. 4 dages hovedpine var væk på 35 minutter. Servicen var god og fik en hurtig tid. Jeg kommer igen.

Michael Lysholdt Jørgensen

Fantastisk massage – det bedste jeg har prøvet (og det er ikke så lidt). Går virkelig i dybden – de tager hårdt fat, men så er det som det skal være! Min trænings-ømme krop er helt i orden igen Kommer helt sikkert igen.

Mariane Dalianis

Fik den bedste massage hos Dijana. Jeg træner selv 5 x ugentligt med tunge vægte, det har virkelig hjulpet mig af med mine spændingerne i kroppen bare efter en behandling. Jeg kommer helt sikkert igen. Kan varmt anbefale FBS-Massage 😊

Tahi Wilson

Dejligt at ligge på brixen og kunne slappe helt af, velvidende om at de ansatte 100% ved hvad de laver. Rigtig søde mennesker og professionel behandling.

Marc Ciano

Reality-stjerne

Jeg har i længere tid døjet med en slem omgang inflammation i min venstre underarm, da jeg er professionel armlægger. Jeg prøvede diverse massageklinikker, men ingen af dem var i stand til ordne det. Det var mit held, da jeg stødte på FBS-massage, der tog mit problem alvorligt og greb det professionelt an. Jeg blev anbefalet deres shockwave behandling og blev forklaret nøje, hvordan hele behandlingen foregår. Efter behandlingen hos FBS-massage er min inflammation væk og min arm er som født på ny. Personalet er professionelle, lyttende og man føler sig velkommen i det øjeblik man træder ind ad døren. Varm anbefaling herfra! Professionelle massøser – Fantastisk resultat.

Daniel Lund Kristensen

Fantastisk! Tak Danijel for den skønneste combi behandling. Har det himmelsk. Lige hvad jeg trængte til 🙂

Helle Dayal Kaur Nissen

Bedste massør jeg har prøvet. Virkelig god teknik. Har prøvet en del igennem de 20 år hvor jeg jævnligt har fået massage. Dijana har magiske hænder 🙂 hun for mig i hvert fald til at komme hver 14 dag, hvor jeg for dybtegående massage.

Marianne Andersen

Den bedste massage jeg har fået. Her bliver der lyttet og behandlet efter dit behov!

Nynne Nørgaard

Menu
38 88 56 71
Book nu