Udtalelser

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Vi lader kunderne få ordet

FBS Massage har eksisteret i over 20 år og er en velrenommeret klinik.
Her kan du læse udtalelser fra nogle af vores tidligere kunder.

TrustPilot

4.7/5

"Fremragende"

Baseret på 140 anmeldelser

Facebook

4.8/5

"Fantastisk"

Baseret på 220+ anmeldelser

Tina er en fantastisk og dedikeret massør, der virkelig kom dybt ned og fik fat i musklerne! Kan anbefales 🙂

Sanne Harder

Voltaren, dårlig søvn og piller har været min følgesvend i flere måneder. Anbefalingerne har været ro og forsigtig træning af min tidligere opereret skulder. Så blev jeg anbefalet FBS- massage og Dijana. Allerede efter 1. behandling var jeg stort set smertefri og det uden piller og voltaren. Jeg er overrasket over så godt et resultat og vildt glad for min genvundne bevægelighed i min skulder. Fantastisk resultat!

Hanne Olsen

Jeg har i længere tid døjet med en slem omgang inflammation i min venstre underarm, da jeg er professionel armlægger. Jeg prøvede diverse massageklinikker, men ingen af dem var i stand til ordne det. Det var mit held, da jeg stødte på FBS-massage, der tog mit problem alvorligt og greb det professionelt an. Jeg blev anbefalet deres shockwave behandling og blev forklaret nøje, hvordan hele behandlingen foregår. Efter behandlingen hos FBS-massage er min inflammation væk og min arm er som født på ny. Personalet er professionelle, lyttende og man føler sig velkommen i det øjeblik man træder ind ad døren. Varm anbefaling herfra! Professionelle massøser – Fantastisk resultat.

Daniel Lund Kristensen

Bedste massør jeg har prøvet. Virkelig god teknik. Har prøvet en del igennem de 20 år hvor jeg jævnligt har fået massage. Dijana har magiske hænder 🙂 hun for mig i hvert fald til at komme hver 14 dag, hvor jeg for dybtegående massage.

Marianne Andersen

Fantastisk! Tak Danijel for den skønneste combi behandling. Har det himmelsk. Lige hvad jeg trængte til 🙂

Helle Dayal Kaur Nissen

Super dejlig behandling. Man mærker virkelig en god stemning så snart man træder ind på klinikken. Jeg er mere end tilfreds!

Joachim Englando
Rapper

De sidste 25 år har jeg prøvet mange forskellige massører. Thomas og Diana er absolut de mest kompetente massører jeg har mødt. Med bred viden indenfor mange forskellige teknikker og arbejder hollistisk med hele kroppen. Har gået til en fast aftale hveranden uge de sidste 3 år, og det holder mig sund og stærk. Giver masser af energi og balance, så jeg slipper for de hårde nedture. Tusen tak Diana og Thomas for proffesionell og personlig behandling. Kh Pernille

Pernille Crone

Fantastisk massage – det bedste jeg har prøvet (og det er ikke så lidt). Går virkelig i dybden – de tager hårdt fat, men så er det som det skal være! Min trænings-ømme krop er helt i orden igen Kommer helt sikkert igen.

Mariane Dalianis

Kan på den varmeste anbefales. 4 dages hovedpine var væk på 35 minutter. Servicen var god og fik en hurtig tid. Jeg kommer igen.

Michael Lysholdt Jørgensen

Den bedste massage jeg har fået. Her bliver der lyttet og behandlet efter dit behov!

Nynne Nørgaard
38 88 56 71
Book nu