Udtalelser

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Vi lader kunderne få ordet

FBS Massage har eksisteret i over 20 år og er en velrenommeret klinik.
Her kan du læse udtalelser fra nogle af vores tidligere kunder.

TrustPilot

4.9/5

"Fremragende"

Baseret på 72 anmeldelser

Facebook

4.8/5

"Fantastisk"

Baseret på 200+ anmeldelser

Fed massage der kan anbefales, tak.

Johnny Bredahl
Bokser

Fantastisk! Tak Danijel for den skønneste combi behandling. Har det himmelsk. Lige hvad jeg trængte til 🙂

Helle Dayal Kaur Nissen

Fantastisk massage – det bedste jeg har prøvet (og det er ikke så lidt). Går virkelig i dybden – de tager hårdt fat, men så er det som det skal være! Min trænings-ømme krop er helt i orden igen Kommer helt sikkert igen.

Mariane Dalianis

Dejligt at ligge på brixen og kunne slappe helt af, velvidende om at de ansatte 100% ved hvad de laver. Rigtig søde mennesker og professionel behandling.

Marc Ciano
Reality-stjerne

Har lige fået en super fantastisk massage her hos FBS! Virkelig dygtig massør, der fik arbejdet med mine spændinger og myoser – kan varmt anbefales! 🙂

Joan Marie Stenderup

Kan på den varmeste anbefales. 4 dages hovedpine var væk på 35 minutter. Servicen var god og fik en hurtig tid. Jeg kommer igen.

Michael Lysholdt Jørgensen

Voltaren, dårlig søvn og piller har været min følgesvend i flere måneder. Anbefalingerne har været ro og forsigtig træning af min tidligere opereret skulder. Så blev jeg anbefalet FBS- massage og Dijana. Allerede efter 1. behandling var jeg stort set smertefri og det uden piller og voltaren. Jeg er overrasket over så godt et resultat og vildt glad for min genvundne bevægelighed i min skulder. Fantastisk resultat!

Hanne Olsen

Bedste massør jeg har prøvet. Virkelig god teknik. Har prøvet en del igennem de 20 år hvor jeg jævnligt har fået massage. Dijana har magiske hænder 🙂 hun for mig i hvert fald til at komme hver 14 dag, hvor jeg for dybtegående massage.

Marianne Andersen

Tina er en fantastisk og dedikeret massør, der virkelig kom dybt ned og fik fat i musklerne! Kan anbefales 🙂

Sanne Harder

Super dejlig behandling. Man mærker virkelig en god stemning så snart man træder ind på klinikken. Jeg er mere end tilfreds!

Joachim Englando
Rapper
38 88 56 71
Book nu