Gavekort

Giv Gaven af Velvære: Forkæl Dine Kære med et Massage Gavekort
I en verden, hvor hver dag er fyldt med travlhed og stress, er det tid til at give en pause, der genoplader både krop og sind. Med et gavekort til massage, giver du ikke bare en gave – du sender en invitation til en verden af ro, fornyet energi og velvære.

Forkæl dine nærmeste med et gavekort

Du kan ligeledes erhverve dig fortryllende oplevelser i form af gavekort, tilgængelige længere nede på siden her.

Massage

Vælg din tid

Dybdegående Fysiurgisk Massage

Dyk ned i en verden af velvære med vores fysiurgiske massage, som tager din krop på en rejse gennem dybdegående behandling af musklerne. Vi bearbejder spændinger og myoser, kickstarter blodcirkulationen, og sætter gang i iltoptagelsen. Samtidig hjælper vi din krop med at slippe af med affaldsstoffer.

En Fusion af Teknikker

Vi bringer ofte et strejf af innovation til din massageoplevelse ved at flette akupressur, triggerpunkts-massage og stræk sammen med den traditionelle massage. Denne kreative kombination er ikke kun effektiv, men også en fantastisk måde at løsne op i muskulaturen på.

Mærk Forskellen

Efter en session hos os vil du straks mærke en forskel. Din krop vil føles lettere, og du vil opleve en nyfunden energi og velvære.

Parmassage

Vælg din tid

Sammen, Men Unikke

Nyd parmassagen i det samme rum, men på separate briks. Vælg frit mellem wellness-massage, gravid-massage eller fysiurgisk massage – I behøver ikke at vælge det samme.

Personlig Velvære

Hver især kan I vælge den massage, der passer til jeres behov og ønsker. Glem nødvendigheden af at vælge det samme – vores oplevelse er skræddersyet til jer begge.

Fleksibilitet og Valgfrihed

Vi forstår, at hver person er unik. Derfor tilbyder vi frihed til at vælge, så I begge kan få det optimale ud af denne særlige oplevelse.

Nyd tiden sammen i vores beroligende omgivelser og skab minder gennem en parmassage, der er skræddersyet til jer.

Gravid massage

Vælg din tid

Find ro og velvære med gravid massage

Graviditet er en tid med stor forandring. Din krop arbejder på højtryk, og det kan være en udfordring at finde tid til at slappe af og lade op. Med gravid massage får du et velfortjent pusterum, hvor fokus er på dig og dit velbefindende.

Vores specialuddannede massører tilpasser behandlingen, så den er sikker og behagelig for både mor og barn. De blide strøg hjælper med at løsne spændinger, forbedre blodcirkulationen, og mindske hævelse i ben og fødder – almindelige gener i graviditeten.

Giv dig selv den gave det er at føle dig lettere og mere afslappet. Vælg gravid massage – fordi du fortjener at blive passet ekstra godt på i denne særlige tid.

Zoneterapi

Vælg din tid

Indre Harmoni Gennem Zoneterapi

Zoneterapi arbejder i harmoni med kroppens egne processer, hvilket resulterer i udskillelse af affaldsstoffer, forbedret blodgennemstrømning og genopbyggelse af belastet væv.

Naturlig Udrensning

Gennem zoneterapi udløses kroppens naturlige mekanismer, der hjælper med at fjerne affaldsstoffer, hvilket bidrager til en renere og sundere krop.

Optimeret Kropsfunktion

Ved at stimulere de rette områder gennem zoneterapi opfordres kroppens indre systemer til at arbejde mere effektivt, hvilket fremmer en overordnet sundhedstilstand.

Oplev indre balance og velvære gennem zoneterapi, der respekterer kroppens naturlige processer og støtter en sund livsstil.

Kombinerede behandlinger

Vælg din tid

Skab Balance

Vi stræber efter at skabe balance mellem fysisk og mentalt velvære i alle vores behandlinger. Dette bidrager til en holistisk tilgang til sundhed og velvære.

Oplev en behandlingsoplevelse, der går ud over blot at adressere fysiske problemer, og som søger at styrke både kroppen og sindet for en fuldstændig velværepakke.

Helhedsorienteret Tilgang

Vores filosofi og erfaring hos FBS Massage understreger, at krop og psyke er dybt forbundne og uløseligt afhængige af hinanden. Dette komplekse forhold er kernen i vores tilgang til behandlinger.

Forståelse og Respekt

Vores kompetente behandlere besidder en dyb forståelse for forholdet mellem krop og sind. Denne indsigt kombineret med respekt for individuelle behov er kernen i vores tilgang.

38 88 56 71
Book nu