Fysiurgisk Massage på Frederiksberg

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Trænger du til en dybdegående massage, som virker?

Oplever du lidt for ofte ømme muskler og spændinger forskellige steder i kroppen? Døjer du fra tid til anden med svære ledsmerter, voldsomme myoser eller  tilbagevendende hovedpine? Det kan også være, at du har pådraget dig en fysisk skade i forbindelse med dit arbejde, eller at den gamle sportsskade er brudt op igen, hvilket generer og hæmmer dig i dit daglige virke? Uanset hvilke fysiske behov og muskulære udfordringer eller problemstillinger du måtte have, kan de uden tvivl forbedres eller ligefrem kureres ved hjælp af professionel og tilpasset massagebehandling. Og dét er netop, hvad du er garanteret hos FBS Massage.

Som førende eksperter på feltet kan vi tilbyde dig kompetent rådgivning og vejledning samt et væld af behandlingsformer – herunder professionel sportsmassage og fysiurgisk massage. Vores erfarne og kompetente behandlere står altid klar med skræddersyet behandling nøjagtig efter din krops behov. Læs mere om sportsmassage nedenfor på siden og book en tid online allerede i dag.

Sportsmassage og fysiurgisk massage – to sider af samme behandlingsform

Er du på jagt efter en erfaren klinik, der kan udføre sportsmassage i København, og som kan afhjælpe de fysiske smerter i muskler eller led, som du døjer med til hverdag? I så fald er du landet det helt rette sted.

Hos FBS Massage er sportsmassage og fysiurgisk massage én af vores spidskompetencer, og vores massagebehandling henvender sig til alle typer personer. Uanset om det drejer sig den almene dansker, der oplever fysiske smerter i kroppen som følge af for ensformigt kontorarbejde, dårlige arbejdsstillinger eller hoved-, skulder- og nakkespændinger, eller vi har at gøre med en elitesportsudøver, der har pådraget sig en hård skade, kan sportsmassage meget vel være svaret.

Der er som sådan ikke meget, der adskiller sportsmassage og fysiurgisk massage fra hinanden. Det handler om nuanceforskelle. For begge massageformer gælder det, at kroppen undergår en dybdegående behandling af muskulaturen, hvor der arbejdes enten holistisk med hele kroppen eller mere lokalt i forhold til specifikt belastede muskelgrupper og led. Sportsmassage er altså en yderst tilpasningsdygtig behandlingsdisciplin, der kan tilrettelægges præcis efter dine ønsker og dine fysiske skavanker.

Massage er godt mod:

Ømme muskler

Muskelsmerter

Affaldsophobninger

Mælkesyre

Hovedpine

Spændinger og myoser

Musearm

Tennisalbue

Iskias smerter

Lænde smerter

Trætte ben

Og meget mere

Massage for gravide

Vi tilbyder en specialdesignet graviditetspude, der under behandlingen giver dig den bedste komfort og støtte til dig og din baby under hele massagen . Størrelsen på hullet til maven kan tilpasses helt individuelt og passer alle.

Behandlingen tilrettelægges efter hvor langt du er i din graviditet – og efter din helbredstilstand. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her:

Parmassage

Parmassage er for jer, der gerne vil nyde lidt kvalitetstid sammen i afslappende og rolige omgivelser. Hvad enten I er et kærestepar, veninder, mor og datter eller andet, så har I her muligheden for at komme ind og få en god omgang forkælelse sammen.

Vores parmassage foregår i det samme rum, på hver sin briks. Der tilbydes både wellness-massage, gravid-massage og fysiurgisk massage. Og I kan hver især frit vælge den massage I ønsker. I behøver ikke nødvendigvis at vælge den samme.

Til vores parmassager har I altid mulighed for at købe forplejning hvis I vil gøre oplevelsen til noget ekstra særligt.

I kan kombinere jeres behandlinger med zoneterapi, cupping eller akupunktur.

Læs mere om parmassage her:

Er du interesseret i at vide mere om fysiurgisk massage?

Så læs blot nedenstående hvor vi har forsøgt at skrive lidt omkring nogle af de mest relevante emner når det kommer til massage.

Har du et spørgsmål, som ikke er besvaret?

Så hold dig ikke tilbage – ring og tal med én af vores professionelle behandlere på tlf. 3888 5671.

Menu
38 88 56 71
Book nu