Fysiurgisk Massage på Frederiksberg

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Få en dybdegående behandling

Fysiurgisk Massage er en dybdegående behandling af muskulaturen. Spændinger og myoser bearbejdes, blodcirkulationen forbedres, iltoptagelsen og affaldsstoffer frigøres.

Vi kombinerer ofte vores massage med akkupressur, triggerpunkts-massage, eller stræk. Det er yderst effektivt og du vil opleve at det løsner godt op i muskulaturen.

Fysiurgisk massage er velegnet til alle – lige fra elitesportsfolk til helt almindelige mennesker, der har problemer med f.eks. dårlige arbejdsstillinger, stress, kontorarbejde, hovedpine eller akut opståede skader.

Fysiurgisk massage er en dybdegående massage, så selvom der bliver taget godt fat, så er det stadig dig, som bestemmer tryk og dybde. Vi tilpasser altid massagen til dit behov, så vi sammen sørger for, at du får det bedste ud af behandlingen!

Læs mere om Fysiurgisk Massage:

Massage er godt mod:

Ømme muskler

Muskelsmerter

Affaldsophobninger

Mælkesyre

Hovedpine

Musearm

Og meget mere

Massage for gravide

Vi tilbyder en specialdesignet graviditetsbriks, der under behandlingen giver dig den bedste komfort og støtte til dig og din baby under hele massagen . Størrelsen på hullet til maven kan tilpasses helt individuelt og passer alle.

Behandlingen tilrettelægges efter hvor langt du er i din graviditet – og efter din helbredstilstand. Læs mere om hvad vi kan tilbyde her:

Parmassage

Parmassage er for jer, der gerne vil nyde lidt kvalitetstid sammen i afslappende og rolige omgivelser. Hvad enten I er et kærestepar, veninder, mor og datter eller andet, så har I her muligheden for at komme ind og få en god omgang forkælelse sammen.

Vores parmassage foregår i det samme rum, på hver sin briks. Der tilbydes både wellness-massage, gravid-massage og fysiurgisk massage. Og I kan hver især frit vælge den massage I ønsker. I behøver ikke nødvendigvis at vælge den samme.

Til vores parmassager har I altid mulighed for at købe forplejning hvis I vil gøre oplevelsen til noget ekstra særligt.

I kan kombinere jeres behandlinger med zoneterapi, cupping eller akupunktur.

Læs mere om parmassage her:

Firmamassage

Vi tilbyder professionel massage til alle typer erhvervsdrivende – store som små. Vores erfarne og imødekommende behandlere står klar til at håndtere en hvilken som helst fysiologisk problemstilling. Læs mere om hvad vi kan tilbyde jeres firma her.

Menu
38 88 56 71
Book nu