Kombinerede behandlinger

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Øget velbefindende – i både krop og sind

Kombinerede behandlinger handler langt fra kun om at få udbedret et enkeltstående fysisk problem. Det handler lige så meget om også at få øget kroppens såvel som sindets almene velbefindende.

Vores filosofi og erfaring hos FBS Massage siger, at krop og psyke er meget nært og uløseligt forbundne, og de påvirker hinanden i et gensidigt afhængighedsforhold. Netop dette har vores kompetente behandlere stor forståelse og respekt for, og vi tager altid højde for forbindelsen mellem krop og sind i alle vores behandlinger.

Forbindelsen kommer særligt til udtryk, når man vælger at kombinere sine behandlinger. Eksempelvis ved kombinationen af fysiurgisk massage på den ene side, der arbejder kropsligt med dybdegående tryk og stræk, og akupunktur på den anden side, hvor afspænding, afslapning og mental ro er i fokus. Et andet eksempel kunne være kombinationen af laserbehandling og massage i forbindelse med diverse skader – herunder ankelskade, frossen skulder, sportsskader og lignende.

På den måde kommer du ikke kun en specifik problemstilling til livs, men du øger også dit velbefindende overordnet set.

Fordele ved kombinerede behandlinger:

Øget velbefindende

Maksimal effekt

Skræddersyet behandlingsforløb

Dybdegående problembehandling

Klargøre belastede muskler og led

Hurtigere restitution

Finde roden til problemet

ABONNEMENT HOS FBS

NYT
SPAR OP TIL 951,-

Som noget helt nyt tilbyder vi nu abonnementer hos FBS. Læs mere eller se mulighederne i vores nye bookingsystem allerede i dag.

Opnå styrket effekt med kombinerede behandlinger

Hvorfor nøjes med effekten af én behandling, når du kan få dobbelt op på effekt ved hjælp af kombinerede behandlinger?

Det er lige nøjagtig, hvad vi hos FBS Massage Frederiksberg kan tilbyde dig. Igennem vores mere end 20 år i branchen har vi erfaret den markante forskel, det rent faktisk gør at tænke integrerende i forhold til vores mange behandlinger, fremfor at anskue dem isoleret set. Kombinerede behandlinger åbner op for nye muligheder og medvirker til, at vores klienter får mere ud af deres samlede behandlingsforløb – til glæde for krop og sind.

Læs mere om dine muligheder for kombinerede behandlinger lige her nedenfor på siden – og find netop den kombination, der matcher dine behov.

Kom i dybden med din problemstilling

Hos FBS Massage anbefaler vi altid vores klienter at indgå i et behandlingsforløb, da det giver os mulighed for at arbejde nuanceret og intensivt med problemstillingen. Et forløb betyder, at du i tæt samarbejde med vores professionelle behandlere kan komme i dybden med din specifikke problemstilling.

Her gælder det om at lytte efter, hvad din krop fortæller dig, hvilket vi hjælper dig med. Alle vores behandlingsformer kan på hver deres måde bidrage til dette formål. Med hver deres metode og indgangsvinkel til forbindelsen mellem krop og sind kan de supplere hinanden konstruktivt og åbne op for en mere effektiv behandling af problemet.

Et forløb med kombinerede behandlinger sikrer således, at vi kommer helt til bunds i sagen og får årsagsbehandlet fremfor overfladisk symptombehandling.

Opnå ekstra effekt med flere behandlinger

Ved at kombinere massage med en af de andre behandlingsformer får du ikke bare to behandlinger i én, men du opnår også en optimeret effekt i sidste ende, der kan gøre stor forskel i din hverdag. Det skyldes, at de andre behandlingsformer går ind og understøtter massagebehandlingen.

Eksempelvis kan afspændingsmassage, zoneterapi eller akupunktur i kombination med dybdegående massage klargøre et belastet led eller område. Dette med henblik på at effektivisere den efterfølgende massage, så du får det maksimale ud af behandlingen.

Disse kombinationer er stærkt anbefalelsesværdige, og hos FBS Massage har vi meget gode erfaringer med at sammensætte flere behandlinger i ét forløb.

Blandt vores tilbud af behandlinger finder du:

Det er selvfølgelig helt op til dig, hvilke behandlingsformer du ønsker at kombinere. Skulle du være i tvivl, står vores specialiserede behandlere dog altid til rådighed med kompetent rådgivning og personlig vejledning. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige behandling – med den størst mulige effekt.

Find den perfekte behandlingsform for netop dig

Der er ikke to kroppe og sind, der er helt identiske. På samme måde er der heller ikke to klienters problemstillinger, der er helt ens. Der er tale om individuelle kropslige udfordringer, og det skal et behandlingsforløb kunne tage højde for, så problemet bliver håndteret korrekt.

Derfor tager alle behandlingsforløb hos FBS Massage altid udgangspunkt i en indledende samtale med dig om din specifikke problemstilling og dine personlige behov. På baggrund heraf skræddersyer vi et behandlingsforløb, der matcher perfekt.

Her vil det bedste resultat typisk opnås ved at kombinere flere typer behandling, hvilket vi i fællesskab finder frem til igennem samtalen. Og skulle du undervejs få behov for andre behandlinger, tilpasser vi selvfølgelig forløbet efter disse ønsker.

Kontakt os i dag – og få den optimale behandlingskombination

Vil du gerne have maksimal effekt ud af dit behandlingsforløb, øge dit fysiske og psykiske velvære samt komme i dybden med din problemstilling? I så fald er du landet det helt rette sted.

Hos FBS Massage hjælper vi dig med at finde den bedste behandling, som passer nøjagtig til dine behov. Vi tilbyder en lang række kombinerede behandlinger, der giver dig stor frihed og fleksibilitet til at skræddersy dit helt personlige behandlingsforløb. Vores specialiserede behandlere tager dig i hånden fra starten, og vi yder dig kompetent rådgivning og vejledning, så du er garanteret den mest formålstjenlige behandlingskombination for netop dig.

Kontakt os allerede i dag til en uforpligtende samtale om, hvordan vi bedst muligt kommer din problemstilling til livs og øger dit velbefindende. Du kan også vælge at booke en behandling online lige her på siden – nemt og hurtigt.

Skulle du ligge inde med spørgsmål til vores behandlinger, må du endelig give os et kald på telefon 38885671 eller sende en mail på klinik@fbs-massage.dk, så svarer vi hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig – og behandle dig!

38 88 56 71
Book nu