Behandlere

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Rossella

– Massøren med den vestlige samt holistiske tilgang til krop og sjæl.

Jeg kommer fra Italien og begyndte at massere, allerede som ung efter at have været indviet i kunsten af min far. De sidste tre år har jeg intensivt studeret ayurvedisk massage og træner desuden som yogalærer. Jeg har således viet mit liv til at eksperimentere med kroppens grænser, bl.a. også som trapezkunstner og cirkulærer, hvilket gør, at jeg har en stor forståelse for kroppens fysiologiske samt anatomiske aspekt og brænder for at gøre en forskel i mine klienters hverdag.

Min tilgang som massør er meget empatisk, mine hænder søger efter de punkter i kroppen, der skal behandles, og jeg er god til at finde spændingens oprindelse, arbejde med dem og sørge for at der bliver løsnet godt op i det spændte område. Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler de er i centrum og at der bliver lyttet til deres behov.

De sidste 3 år har jeg masseret i Italien og mine klienter har altid forladt briksen, men en følelse af, at de føler sig lettere, mere energiske, afspændte, afstresset og ikke mindst fået en ny livskvalitet.

Uddannelse Hridaya Ayurvedisk massageskole Ancona 2017

Jeg er engelsk talende.

Allan

Mit udgangspunkt for behandlingen er altid at skræddersy den efter din nuværende livssituation, såvel fysisk som psykisk. Du føler dig måske stresset eller har bare nogle muskler du vil have afspændt.

Jeg behandler ikke med meget hårde trykpåvirkninger, da der er mange andre og effektive måder at komme i dybden på i behandlingen. Det gør jeg eksempelvis ved at benytte mig af pulseringer og dirigering af dit åndedræt. Mine tryk kan selvfølgelig justeres til til den hårde ende af skalaen, hvis dette ønskes.
Mine behandlinger kan både være med og uden olie og er typisk en dybdegående massage i dine energibaner (meridianbaner).

Ultimativt er mit endelige mål selvfølgelig at give dig en resultatorienteret behandling, der gør at du kan gå fra klinikken med en følelse af at have givet slip og en forøget bevægelighed i kroppen.

Nick Jensen

Nick er af sundhedsmæssige årsager fritaget for at bære maske / vesir
(§ 9. Kravet om mundbind eller visir i § 7, stk. 1 og 2, gælder ikke personer med nedsat bevidsthedsniveau, fysiske eller mentale svækkelser eller andet, der gør, at de ikke er i stand til at bære mundbind eller visir.)

Jeg er en professionel, dedikeret og lyttende behandler, der tager mine klienter’s problemer seriøst. Jeg er af den overbevisning, at vi i samråd kan skabe den optimale plan for behandling.

Jeg er uddannet hos AM massageskole i 2018. Trods jeg er forholdsvis “ny” i branchen, har jeg gennem min store passion for styrkeløft på konkurrence plan, opnået stor forståelse, for kroppens bevægelse, begrænsninger, og behov for restitution. Jeg har derudover prøvet kræfter af som sportsmassør hos FC København.

Jeg har et ordsprog, som mine behandlinger spejler sig i: “IF U DONT MOVE, U LOSE”

En behandling hos mig vil typisk bestå i at skabe energi og bevægelse i led og muskler, dette vil jeg gøre med pulserende bevægelser, stræk, z-health og lign. Efterfulgt af en dybdegående massage.

Dario Nik-Lund

RAB Akupunktør og massør.

Mit primære fokus og tilgang til smerter er først og fremmest en naturlig og sufficient kropsholdning, hvor kæbeled, nakkeled, skulder parti og rygled sammen med de respektiver muskler og fascier (muskelhinder) hænger sammen og fungerer normalt. Endda kigger jeg på din fod anatomi og din gang og sko type (evt. indlæg) som skal fungere neutralt. Kroppen hænger sammen hele vejen fra foden til kæben og omvendt! Derfor er det vigtigt at finde frem til kilden af dine problemer (smerter) for at undgå at symptombehandle!

Rado

Mit udgangspunkt for behandlingen er altid at skræddersy den efter din nuværende situation typisk med dybdegående sportsmassage og gode råd og fif. Mine behandlinger er med at skabe bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb, fjerne affaldsstoffer og forebygge, at du opbygger andre problematikker i kroppen.

Manja

Jeg hedder Manja, jeg har et et 20 årigt virke bag mig som massør og behandler. Jeg tilbyder massage der på én gang er dybdegående og blid. Min behandling er god til at afspænde musklerne så kroppen bliver arbejdet igennem på en grundig og alligevel nænsom måde, så åndedrættet bliver frigjort, man finder større ro, oplever mere glæde. Hos mig oplever du at kroppen bliver restitueret, at de ” døde ” områder bliver vakt til live, så både endorfiner og blod flyder mere uhindret igennem kroppen. Jeg har stor succes med bla. at reducere hovedpiner og fjerne uro i benene så at man nærmest flyver ud af døren og føler sig som et nyt menneske.

Jeg er nærværende og rolig når jeg er igang med at behandle. I mine behandlinger er det dig som er i centrum.

Jeg har udover klinikerfaring hos Fbs også en del firmamassage erfaring igennem:

 • Massagefirmaet.dk
 • Cityfys
 • Kropsterapi v. Annacia Andersen

Jeg tilbyder:

 • Massage
 • Healingmassage

Leo

Mit navn er Leo Rantanen. Min gave til verden er empati. Jeg arbejder med klassisk svensk/swedish massage, har arbejdet i branchen i ca 15 år, og fik min første uddannelse hos Axelssons i Stockholm. Men undervejs har jeg haft massage kurser i Danmark/Sverige. Blandt andet i triggerpoint, akupressur og i æteriske dufte.

Min filosofi er: Husk at du har øjne i dine håndflader.

Tidligere job:

 • City Fys i DGI byen
 • Skodsborg

Veronika

My name is Veronika, I’ve been interested in a massage treatment since I was a teenager. I was born in Latvia, where I have finished a massage treatment school in. In my opinion massage session is a healing procedure that is complimentary not only for your physical health, but mental as well. It is time to transfer the energy and the attention into yourself. If after the session you feel in a harmony your body and mind – than it was done properly. And it always involves a creating of a dialogue with the recipient. Because every guest is unique and only by communicating it is possible to provide the best experience. So I focus on developing a specific approach based on your preferences and needs. I always try to develop my professional skills and add new tools or techniques and incorporate them into my work. I speak Latvian, Russian, English.

In 2011 I have finished half-year SPA massage courses in Riga, Latvia. My training had included:

 • Classical full body massage
 • Sports massage
 • Head and facial massage
 • Lymph drainage massage
 • Cupping massage

As well I had studied Physiotherapy for one year, that has provided me with the basic knowledge of the human anatomy and the physiology.

Steen Jensen

Jeg blev uddannet til fysiurgisk massør tilbage i 2000 – og har et 20-årigt virke bag mig som massør og behandler.
Mit primære udgangspunkt for behandlingen er at skræddersy den efter kundernes individuelle behov.
Derfor tager jeg altid en indledende samtale, med fokus på netop dine “problemer” – Så vi kan skabe den optimale plan for din behandling.

Hvad enten du har nogle muskelspændinger du vil have løsnet op – eller måske bare føler dig lidt stresset og trænger til at blive afspændt. Vigtigst for mig er at kunderne føler sig i centrum og får en massage med fokus på lige netop deres behov.

 • Mine behandlinger er typisk en kombination af fysiurgisk massage og tryk- dér på én gang både er dybdegående men blid.
 • Mine behandlinger er især effektive til at afspænde musklerne i skuldre nakke- og reducere hovedpiner.
 • Er nok mest kendt for min særlige ro og nærvær – og det faktum at jeg både kan “tage fat” – samt være ganske blid.
 • Jeg har tidligere blandt andet været sportsmassør hos CSR Rugby Klub.
 • Samt haft egen Klinik i 15 år.
Menu
38 88 56 71
Book nu