Behandlere

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Rossella

– Massøren med den vestlige samt holistiske tilgang til krop og sjæl.

Jeg kommer fra Italien og begyndte at massere, allerede som ung efter at have været indviet i kunsten af min far. De sidste tre år har jeg intensivt studeret ayurvedisk massage og træner desuden som yogalærer. Jeg har således viet mit liv til at eksperimentere med kroppens grænser, bl.a. også som trapezkunstner og cirkulærer, hvilket gør, at jeg har en stor forståelse for kroppens fysiologiske samt anatomiske aspekt og brænder for at gøre en forskel i mine klienters hverdag.

Min tilgang som massør er meget empatisk, mine hænder søger efter de punkter i kroppen, der skal behandles, og jeg er god til at finde spændingens oprindelse, arbejde med dem og sørge for at der bliver løsnet godt op i det spændte område. Det er vigtigt for mig, at mine klienter føler de er i centrum og at der bliver lyttet til deres behov.

De sidste 3 år har jeg masseret i Italien og mine klienter har altid forladt briksen, men en følelse af, at de føler sig lettere, mere energiske, afspændte, afstresset og ikke mindst fået en ny livskvalitet.

Uddannelse Hridaya Ayurvedisk massageskole Ancona 2017

Jeg er engelsk talende.

Jens

Som zoneterapeut, arbejder jeg ud fra et holistisk synspunkt af, at menneskets virke, mentalt som fysisk, hænger sammen og skal behandles derefter. Jeg tager altid udgangspunkt i dig, som klient, og bruger samtale til, at tilpasse min behandling, så den får størst mulig effekt for dig.
Zoneterapi er for alle – den er udrensende, styrkende og udviklende, ikke kun fysisk, men også psykisk. Jeg har stor erfaring i, at behandle stress, angst og depression og hvor livet ellers kan give knuder.
Smerter i bevægeapparatet, hovedpine/migræne, fordøjelsesgener, hormonelleproblemer samt baby-zoneterapi (kolik og fordøjelsesproblemer som eksempel), er alle noget jeg som zoneterapeut kan afhjælpe med.

Som behandler er jeg smilende, nærværende, lyttende og forstående.

Mine behandlinger som massør er dybe og afspændende og jeg afstemmer mit tryk, så det passer til dig og dine behov.

Jeg glæder mig til, at behandle dig.

Nick Jensen

Jeg er en professionel, dedikeret og lyttende behandler, der tager mine klienter’s problemer seriøst. Jeg er af den overbevisning, at vi i samråd kan skabe den optimale plan for behandling.

Jeg er uddannet hos AM massageskole i 2018. Trods jeg er forholdsvis “ny” i branchen, har jeg gennem min store passion for styrkeløft på konkurrence plan, opnået stor forståelse, for kroppens bevægelse, begrænsninger, og behov for restitution. Jeg har derudover prøvet kræfter af som sportsmassør hos FC København.

Jeg har et ordsprog, som mine behandlinger spejler sig i: “IF U DONT MOVE, U LOSE”

En behandling hos mig vil typisk bestå i at skabe energi og bevægelse i led og muskler, dette vil jeg gøre med pulserende bevægelser, stræk, z-health og lign. Efterfulgt af en dybdegående massage.

Dario Nik-Lund

RAB Akupunktør og massør.

Mit primære fokus og tilgang til smerter er først og fremmest en naturlig og sufficient kropsholdning, hvor kæbeled, nakkeled, skulder parti og rygled sammen med de respektiver muskler og fascier (muskelhinder) hænger sammen og fungerer normalt. Endda kigger jeg på din fod anatomi og din gang og sko type (evt. indlæg) som skal fungere neutralt. Kroppen hænger sammen hele vejen fra foden til kæben og omvendt! Derfor er det vigtigt at finde frem til kilden af dine problemer (smerter) for at undgå at symptombehandle!

Rado

Mit udgangspunkt for behandlingen er altid at skræddersy den efter din nuværende situation typisk med dybdegående sportsmassage og gode råd og fif. Mine behandlinger er med at skabe bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb, fjerne affaldsstoffer og forebygge, at du opbygger andre problematikker i kroppen.

Aline

A masseuse with presence and compassion. My goal is to help you!

My relationship with the body is based on listening and research. I never have ready-made solutions; I keep in mind that each person has different needs. I am very open to discussion with patients, and I am interested in hearing your needs before and during the session. I believe that our body knows better than anyone else what it needs. I am here to help the process, but your body shows me the way.
This is something I want to convey to the people I treat: our body has more power than we think, it knows more than we perceive. Massage is there to remind us of this.

Since I was very young, I have always been curious about health, in the broadest sense of the word: I have done research into nutrition, sleep, stress, emotions, stretching, bodybuilding.

I like to find the points of muscular tension in the body, and work with long, deep pressure.
In a session, the important thing for me is to listen to your needs, whether they are expressed in language or in what I perceive from your body, and to be in search of meeting those needs.

I speak English and French.

Leo

Mit navn er Leo Rantanen. Min gave til verden er empati. Jeg arbejder med klassisk svensk/swedish massage, har arbejdet i branchen i ca 15 år, og fik min første uddannelse hos Axelssons i Stockholm. Men undervejs har jeg haft massage kurser i Danmark/Sverige. Blandt andet i triggerpoint, akupressur og i æteriske dufte.

Min filosofi er: Husk at du har øjne i dine håndflader.

Tidligere job:

  • City Fys i DGI byen
  • Skodsborg

Inda

My passion is my job.

I am educated in argentina and been working there as a massage therapist.

In Denmark I’ve been working as a Massage therapist for more than one year here in Copenhagen, making contact with locals and expats, all different kinds of patients from the ones who have specific muscle tension to the ones who feel stressed and need a moment to simply relax. For me the most important it’s patients get a whole healing experience completely focussed on their preferences and that’s why the starting point of the treatment is to tailor it to your physical and mental current situation by listening and perceiving all your needs, before but also during session. My main goal is to make you feel de-stressed, lighter, thankful but mainly you’ve been highly listened to in a very empathetic and humble way.

I come from Argentina, where I’ve been experimenting with the limits and moves of the body as a professional dancer and accumulating great knowledge of physiological and anatomical aspects of it. I’m always in permanent creative learning.

I speak Spanish, English and Italian.

Steen Jensen

Jeg blev uddannet til fysiurgisk massør tilbage i 2000 – og har et 20-årigt virke bag mig som massør og behandler.
Mit primære udgangspunkt for behandlingen er at skræddersy den efter kundernes individuelle behov.
Derfor tager jeg altid en indledende samtale, med fokus på netop dine “problemer” – Så vi kan skabe den optimale plan for din behandling.

Hvad enten du har nogle muskelspændinger du vil have løsnet op – eller måske bare føler dig lidt stresset og trænger til at blive afspændt. Vigtigst for mig er at kunderne føler sig i centrum og får en massage med fokus på lige netop deres behov.

  • Mine behandlinger er typisk en kombination af fysiurgisk massage og tryk- dér på én gang både er dybdegående men blid.
  • Mine behandlinger er især effektive til at afspænde musklerne i skuldre nakke- og reducere hovedpiner.
  • Er nok mest kendt for min særlige ro og nærvær – og det faktum at jeg både kan “tage fat” – samt være ganske blid.
  • Jeg har tidligere blandt andet været sportsmassør hos CSR Rugby Klub.
  • Samt haft egen Klinik i 15 år.
Menu
38 88 56 71
Book nu