Behandlere

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Tina Maria Toft

– Massøren med ro og nærvær

Jeg er en nærværende, kompetent, udadvendt, passioneret og positiv kvinde som blev uddannet til fysiurgisk massør i april 2015 og har siden da haft stor succes.
Er blandt kunder nok mest kendt for min dybdegående triggerpunktsmassage og det faktum at jeg kan “tage fat”.

Fælles for mine behandlinger er min helt særlige ro og mit stærke nærvær. Vigtigt for mig er det at klienten føler sig i centrum og får en skøn massageoplevelse med fokus på lige netop deres behov.
Det smitter af på kunderne og værdsættes. Når jeg siger farvel til mine kunder siger de typisk at de føler sig lettere, forkælet, afstresset og som født på ny.

Mit drive i livet er menneskelig udvikling og jeg er altid sulten efter at lære noget nyt.

Jeg har en solid kropsbevidsthed idet jeg siden barnsben har interesseret mig for kroppen, psyken og dens sammenhæng.

Allan

Mit udgangspunkt for behandlingen er altid at skræddersy den efter din nuværende livssituation, såvel fysisk som psykisk. Du føler dig måske stresset eller har bare nogle muskler du vil have afspændt.

Jeg behandler ikke med meget hårde trykpåvirkninger, da der er mange andre og effektive måder at komme i dybden på i behandlingen. Det gør jeg eksempelvis ved at benytte mig af pulseringer og dirigering af dit åndedræt. Mine tryk kan selvfølgelig justeres til til den hårde ende af skalaen, hvis dette ønskes.
Mine behandlinger kan både være med og uden olie og er typisk en dybdegående massage i dine energibaner (meridianbaner).

Ultimativt er mit endelige mål selvfølgelig at give dig en resultatorienteret behandling, der gør at du kan gå fra klinikken med en følelse af at have givet slip og en forøget bevægelighed i kroppen.

Jeg tilbyder
Uddannelser & Kurser
Jeg tilbyder
 • Totum kropsterapi
 • Organmassage
 • Fysiurgisk massage
 • Cupping terapi
 • Gua Sha
Uddannelser & Kurser

2018 – Gua Sha, akupunkturakademiet
2018 – Cupping terapi, akupunkturakademiet
2018 – KST 1, KST 2, KST 3, Dansk akademi for kropsterapi
2018 – Chi Nei tsang kursus del1 og 2 , Dansk akademi for kropsterapi
2017 – Shiatsu kursus, akupunkturakademiet
2017 – Totum kropsterapeut v. Totum skolen
2017 – Arm akupressur v. Akupunkturakademiet
1996 – Fysiurgisk massør v. Dueholm massageskole

Nick Jensen

Jeg er en professionel, dedikeret og lyttende behandler, der tager mine klienter’s problemer seriøst. Jeg er af den overbevisning, at vi i samråd kan skabe den optimale plan for behandling.

Jeg er uddannet hos AM massageskole i 2018. Trods jeg er forholdsvis “ny” i branchen, har jeg gennem min store passion for styrkeløft på konkurrence plan, opnået stor forståelse, for kroppens bevægelse, begrænsninger, og behov for restitution. Jeg har derudover prøvet kræfter af som sportsmassør hos FC København.

Jeg har et ordsprog, som mine behandlinger spejler sig i: “IF U DONT MOVE, U LOSE”

En behandling hos mig vil typisk bestå i at skabe energi og bevægelse i led og muskler, dette vil jeg gøre med pulserende bevægelser, stræk, z-health og lign. Efterfulgt af en dybdegående massage.

Jeg tilbyder
Uddannelser
Jeg tilbyder
 • Fysiurgisk massage
 • Cupping
 • Gua sha
 • Diverse stræk og z-health øvelser
Uddannelser

2018 – Fysiurgisk massør
2019 – Sportsbehandler
2019 – Start til musculupat til november

Dario Nik-Lund

RAB Akupunktør og massør.

Mit primære fokus og tilgang til smerter er først og fremmest en naturlig og sufficient kropsholdning, hvor kæbeled, nakkeled, skulder parti og rygled sammen med de respektiver muskler og fascier (muskelhinder) hænger sammen og fungerer normalt. Endda kigger jeg på din fod anatomi og din gang og sko type (evt. indlæg) som skal fungere neutralt. Kroppen hænger sammen hele vejen fra foden til kæben og omvendt! Derfor er det vigtigt at finde frem til kilden af dine problemer (smerter) for at undgå at symptombehandle!

Jeg tilbyder
Beskrivelse
Uddannelser & Kurser
Arbejdserfaring
Anbefaling fra klient
Jeg tilbyder
 • Akupunktur
 • Afspændingsmassage
 • Ansigts, nakke og hovedbundsmassage
 • Dybdemassage
 • Fysiurgisk massage
 • Gravidmassage
 • Cupping
 • Tilpasning og montering af Gait Tec indlægssåler
 • Laser behandling
Beskrivelse

Akupunktur (elektro) samt infrarød varme behandling indenfor:

 1. Smerter og lidelser i og omkring hoved, hals, nakke, ansigt i relation til bl.a. kæbeledsproblemer, tænderskæren
 2. Smerter i bevægeapparatet (især nakke, skulder, ryg samt lænden og hofte regionen)
 3. Generel TCM (traditionel kinesisk akupunktur)
 4. Triggerpunkt behandlinger af muskler, sener og fascier med akupunktur (medicinsk akupunktur/ dry needling)
Uddannelser & Kurser
 • Aut. Tandplejer (Københavns/Århus Universiteter)
 • Medicinske studier (4 år, bachelor del, Københavns Universitet)
 • Mastergrad i folkesundhedsvidenskab (Master of Public Health, MPH. Københavns Universitet)
 • Akupunktur uddannelse (Akupunktur Skolen v./ Læge, ph.d. Kjeld B. Jensen, Fyn)
 • RAB registreret og regis. hos Styrelsen for Patientsikkerhed (Jeg er aut.sundhedsperson)
Arbejdserfaring
 • 4 års arbejdserfaring som sygeplejerskevikar i de københavnske hospitaler under mine medicinske studier, hvor jeg har samlet erfaring med forskellige sygdomme på senge afdelinger såsom ortopædi, intern medicinsk og neurologisk sygdomme.
 • 12 år som aut. tandplejer ved de kommunale samt private tandklinikker både i DK, UK (London)
 • 4 år som underviser i folkesundhed ved Københavns Universitet indenfor: KRAM faktorer og implementering af dem, evidens baseret medicin, epidemiologi (sygdomsårsager), kostvejledning/ernæring, sundhedsfremme/sundhedstiltag (strategi)
 • 2 år som sundhedsfaglig akupunktør og massør.
Anbefaling fra klient

Jeg var så heldig at blive anbefalet til Dario igennem anden akupunktør, da han er specialist i muskelsmerter som stammer fra min skæren tænder. Dario er gået op i at finde løsninger til mig med hele hans sjæl. Han har kigget på mine røgten billeder, snakket med andre specialister på området om hvad der ville være den bedste løsning for mig. Jeg kan ikke andet end at anbefale Dario med helt igennem topkarakter. Han har virkelig hjulpet mig igennem en periode hvor smerter og spændinger styrede mit liv.

Rado

Mit udgangspunkt for behandlingen er altid at skræddersy den efter din nuværende situation typisk med dybdegående sportsmassage og gode råd og fif. Mine behandlinger er med at skabe bedre balance i din muskulatur, stimulerer dit kredsløb, fjerne affaldsstoffer og forebygge, at du opbygger andre problematikker i kroppen.

Jeg tilbyder
Uddannelser & Kurser
Jeg tilbyder
 • Massage
 • Cupping
 • Laser
 • Chokbølge (Shockwave)
Uddannelser & Kurser

2014 – Massør uddannet fra Sportskropsskolen ved Jesper
2019 – Laser SECMA
2019 – Chokbølge (Shockwave) SECMA

Manja

Jeg hedder Manja, jeg har et et 20 årigt virke bag mig som massør og behandler. Jeg tilbyder massage der på én gang er dybdegående og blid. Min behandling er god til at afspænde musklerne så kroppen bliver arbejdet igennem på en grundig og alligevel nænsom måde, så åndedrættet bliver frigjort, man finder større ro, oplever mere glæde. Hos mig oplever du at kroppen bliver restitueret, at de ” døde ” områder bliver vakt til live, så både endorfiner og blod flyder mere uhindret igennem kroppen. Jeg har stor succes med bla. at reducere hovedpiner og fjerne uro i benene så at man nærmest flyver ud af døren og føler sig som et nyt menneske.

Jeg er nærværende og rolig når jeg er igang med at behandle. I mine behandlinger er det dig som er i centrum.

Jeg har udover klinikerfaring hos Fbs også en del firmamassage erfaring igennem:

 • Massagefirmaet.dk
 • Cityfys
 • Kropsterapi v. Annacia Andersen

Jeg tilbyder:

 • Massage
 • Healingmassage

Leo

Mit navn er Leo Rantanen. Min gave til verden er empati. Jeg arbejder med klassisk svensk/swedish massage, har arbejdet i branchen i ca 15 år, og fik min første uddannelse hos Axelssons i Stockholm. Men undervejs har jeg haft massage kurser i Danmark/Sverige. Blandt andet i triggerpoint, akupressur og i æteriske dufte.

Min filosofi er: Husk at du har øjne i dine håndflader.

Tidligere job:

 • City Fys i DGI byen
 • Skodsborg

Lise

Jeg er uddannet Sports- og Helsemassør ved AtWork på Frederiksberg. I mine massager ligger jeg stor vægt på at være fuldt tilstede og opmærksom på, hvad den enkeltes krop har brug for.

Jeg har en stærk indfølingsevne, og får megen positiv feedback fra mine klienter på, at jeg rammer deres spændingsområder helt præcist.

Mine massager er holistiske, så jeg ser det mentale, emotionelle og fysiske som sammenhængende. Derfor fokuserer jeg også på at guide den enkelte til en indre, afslappende tilstand på briksen. Det åbner muligheden op for en meget dyb afspænding både indefra såvel som udefra.

Jeg har især god erfaring med at afhjælpe stres gennem mine massager. Dette særligt via mine lange, blide og rytmiske strøg, der får nervesystemet og sindet til at falde til ro.

I min massagebagage har jeg et stærk sortiment af forskellige teknikker og greb, så kan også tage godt fat, og lave trigger points massage, hvis kroppen har brug for det.

Udover mit arbejde som massør, så er jeg også meditationslærer. Jeg er meget optaget af Østens visdom og har boet i Indien et år, for at dykke ned i mindfulness. Jeg søger konstant at udvikle mig som massør og trækker her både fra viden opnået i Indien sammenblandet med vestlige teknikker. Videreuddannelse er derfor vigtig for mig, og starter til januar 2020 på Kranio Sakral uddannelsen.

Solveig

Jeg hedder Solveig, jeg tog først pædagogisk massage i året 2001 og blev uddannet uddannet fysiurgisk læge eksaminerende massør siden 2012 og har bla. været tilknyttet fysioterapi i 7 år og taget stortset de fleste vederlagsfri patienter. Ellers har jeg drevet egen klinik samt det har været en fornøjelse at arbejde hos FBS massag siden 2017.

Hos fysioterapien var jeg så heldig at fagligt møde mange udfordrende symptomer: Smertepatienter og patienter med diagnoser som fx. Piskesæld, tennis albue, skuldre og knæ skader , hypermobilitet, sklerose, fibromyalgi, parkinson, kræftramte m. fl. med gode resultater. Udover det har jeg også taget pædagog uddannelsen, coach på metropol og neuropædagogik , hvert faglighed jeg har lært igennem årene bruger jeg også i mit arbejde som massør. .

Jeg høre fra klienterne at de oplever nærhed, respekt, lyttende og jeg er imødekommende uanset baggrund. Min holdning er at hvert menneske er unikt og det gælder også dig. Mit ønske er at kunne give dig følelsen af at du kommer ud af min behandling og får følelsen af at du mærker en fremgang fysisk og rykker dig psykisk log fysisk med bedre livskvalitetet og kropsbevidsthed.

Du vil stadig til tider som klient opleve, at jeg vil være i udvikling i mit fag og tage overbygninger til gavn for DIG, din mand, dine børn , dine venner som er på briksen. Den bedste glæde i mit arbejde er flere AHA oplevelser fagligt samt se og høre at du føler der sker en forbedring for hver gang du kommer på briksen.

Her vil du føle at du bliver hørt og mærke at jeg har evnen til at give dig den behandling du har brug og hvis jeg ikke kan så vil du også opleve, at jeg har en faglig stolthed at sige fra.

Med min faglighed som pædagog kan jeg både kommunikere verbalt, nonverbalt og aflæsning af kropssproget, har været et meget vigtigt arbejdsredskab for mig i mit pædagogiske arbejde, og det gavner mig også som massør. Jeg har lært tegnsprog, tegn-til-tale, taktiltegn, piktogrammer, samt taget mange former for kurser og uddannelser fx. neuropædagogik i forhold til reaktioner, hjerneskader og udvikling. Så har du et hørehandicap, afasi eller andre kommunikationsvanskeligheder, eller bestiller du for nogen med tilsvarende handicap/vanskeligheder, så kan du roligt henvende dig til mig og blive behandlet hvor det er DIG I FOKUS.

Kan både massere blidt, rette skævhederne og tage hårdt fat på de rigtige steder.

Menu
38 88 56 71
Book nu