Akupunktur

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Akupunktur behandler hele kroppen

Er du på jagt efter erfaren akupunktur i København eller omegn? FBS Massage er din lokale og personlige akupunkturklinik. Vi yder professionel akupunktur på Frederiksberg, hvor vi holder til, og hvor du kan nyde godt af vores fagligt kompetente akupunkturbehandling.

Vores arbejde med akupunkturnåle er drevet af årelang erfaring på feltet samt ikke mindst en dybtfølt passion for og viden om akupunktur, hvilket kan mærkes på vores altid professionelle behandling. Nedenfor her på siden kan du blive meget klogere på, hvad akupunktur er, og hvordan akupunktur virker.

En krop i balance

Formålet med akupunkturen er at skabe balance mellem Yin og Yang (Yin og Yang er netop symbolet på balance). Formår man at opnå denne balancetilstand, er vejen banet for, at livsenergien frit kan strømme gennem kroppen – vel at mærke i de rigtige energibaner (meridianerne). Ubalance eller blokeringer i kroppens meridianer kan medføre sygdom, smerter, spændinger eller lignende fysiske gener. Men akupunkturbehandling kan afhængig af dine udfordringer også have positiv effekt på en lang række psykisk relaterede problemer – fx akupunktur mod stress, angst mv.

Hos FBS Massage starter vi typisk alle vores behandlingssessioner med en individuel snak om netop dine problemer, og hvordan det føles at være i den pågældende tilstand. Efterfølgende indføres de tynde, sterile éngangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Nålene virker som en form for ”antenner”, der trækker energien rundt i kroppens baner. Dvs. derhen, hvor der er behov for at genoprette balancen, så kroppen kan komme til at fungere optimalt.

En beroligende virkning

Selvom det kan lyde voldsomt og afskrækkende at indføre nåle i kroppen, er der intet farligt i det. Tværtimod! Akupunkturnåle er specialfremstillede i et ekstremt tyndt design, der gør, at du nærmest ikke kan mærke, når du fx får foretaget akupunktur i øret eller andre steder på kroppen.

Vores dygtige akupunktører sætter målrettet nåle i kroppen ud fra, hvilke af kroppens meridianer der skal påvirkes, og du vil typisk ligge med akupunkturnålene i cirka 30-45 minutter. Det hele foregår i trygge omgivelser, og du vil ligge behageligt på vores varme briks.

I modsætningen til normale nåle, der giver et ubehageligt stik ved indføring, har akupunkturnåle omvendt en yderst beroligende effekt, der gør, at kroppen bliver afspændt og slapper helt af. Derfor vil du ofte også kunne opleve at falde i søvn under behandlingen, hvilket er ganske naturligt og tilladeligt.

Hvad hjælper akupunktur imod?

Skuldersmerter

Stress

Rygsmerter

Psykiske problemer

Knæsmerter

Menstruationssmerter

Luftvejsproblemer som astma og bronkitis

Graviditetskvalme og – hovedpine

Mave- og fordøjelsesproblemer

Ubehag pga. menopause

Migræne/hovedpine

Sygesikring Danmark

Vi er tilskudsberettigede til akupunktur gennem:

Vil du vide mere om akupunktur?

Så fortvivl ej – vi har gjort vores bedste for at beskrive hvad akupunktur er og hvorfor det virker så godt. Ydermere har vi besvaret nogle af de mest gængse spørgsmål relateret til akupunktur, så du kan få stillet nogle af de spørgsmål du måske har til behandlingen.

Mangler der noget?

Så hold dig endelig ikke tilbage. Ring til vores dygtige behandlere på tlf. 3888 5671 eller send en mail på klinik@fbs-massage.dk 🙂

Menu
38 88 56 71
Book nu