Akupunktur

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Akupunktur behandler hele kroppen

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). TCM er en flere tusind år gammel lægevidenskab fra Østen med eget diagnose- og behandlingssystem, der på mange måder adskiller sig fra den vestlige terminologi. Akupunktur betyder behandling med nåle og er en afbalancerende behandling. Hele kroppen bliver behandlet – ikke kun symptomerne.

En krop i balance

Formålet med akupunkturen er at skabe balance mellem Yin og Yang (ying og yang er symbolet på balance) og sørger for livsenergien kan flyde frit i deres rigtig energibaner (meridianerne). Ubalance eller blokeringer kan medføre sygdom eller smerter.

En behandlings session starter som regel med en snak om problemerne og om hvordan det føles at være i den tilstand. Efter samtalen indføres tynde, sterile engangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Nålene virker som en form for antenner. De trækker energien hen hvor der er behov,for at genoprette balancen og få kroppen til at fungere bedre.

En beroligende virkning

Man ligger med nålene i ca 30-45 min på vores varme briks. Nålene virker beroligende og nogle falder i søvn i mellemtiden.

Hvad hjælper akupunktur imod?

Skuldersmerter

Stress

Rygsmerter

Psykiske problemer

Knæsmerter

Menstruationssmerter

Luftvejsproblemer som astma og bronkitis

Graviditetskvalme og – hovedpine

Mave- og fordøjelsesproblemer

Ubehag pga. menopause

Migræne/hovedpine

Sygesikring Danmark

Vi er tilskudsberettigede til akupunktur gennem:

Menu
38 88 56 71
Book nu