Akupunktur på Frederiksberg og i Hellerup

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Akupunktur behandler hele kroppen

Er du på jagt efter erfaren akupunktur i København eller omegn? FBS Massage er din lokale og personlige akupunkturklinik og har klinikker på hhv. Frederiksberg og i Hellerup. Vi yder professionel akupunktur på Frederiksberg, hvor vi holder til, og hvor du kan nyde godt af vores fagligt kompetente akupunkturbehandling.

Vores arbejde med akupunkturnåle er drevet af årelang erfaring på feltet samt ikke mindst en dybtfølt passion for og viden om akupunktur, hvilket kan mærkes på vores altid professionelle behandling. Nedenfor her på siden kan du blive meget klogere på, hvad akupunktur er, og hvordan akupunktur virker.

En krop i balance

Formålet med akupunkturen er at skabe balance mellem Yin og Yang (Yin og Yang er netop symbolet på balance). Formår man at opnå denne balancetilstand, er vejen banet for, at livsenergien frit kan strømme gennem kroppen – vel at mærke i de rigtige energibaner (meridianerne). Ubalance eller blokeringer i kroppens meridianer kan medføre sygdom, smerter, spændinger eller lignende fysiske gener. Men akupunkturbehandling kan afhængig af dine udfordringer også have positiv effekt på en lang række psykisk relaterede problemer – fx akupunktur mod stress, angst mv.

Hos FBS Massage starter vi typisk alle vores behandlingssessioner med en individuel snak om netop dine problemer, og hvordan det føles at være i den pågældende tilstand. Efterfølgende indføres de tynde, sterile éngangsnåle i udvalgte akupunkturpunkter på kroppen. Nålene virker som en form for ”antenner”, der trækker energien rundt i kroppens baner. Dvs. derhen, hvor der er behov for at genoprette balancen, så kroppen kan komme til at fungere optimalt.

En beroligende virkning

Selvom det kan lyde voldsomt og afskrækkende at indføre nåle i kroppen, er der intet farligt i det. Tværtimod! Akupunkturnåle er specialfremstillede i et ekstremt tyndt design, der gør, at du nærmest ikke kan mærke, når du fx får foretaget akupunktur i øret eller andre steder på kroppen.

Vores dygtige akupunktører sætter målrettet nåle i kroppen ud fra, hvilke af kroppens meridianer der skal påvirkes, og du vil typisk ligge med akupunkturnålene i cirka 30-45 minutter. Det hele foregår i trygge omgivelser, og du vil ligge behageligt på vores varme briks.

I modsætningen til normale nåle, der giver et ubehageligt stik ved indføring, har akupunkturnåle omvendt en yderst beroligende effekt, der gør, at kroppen bliver afspændt og slapper helt af. Derfor vil du ofte også kunne opleve at falde i søvn under behandlingen, hvilket er ganske naturligt og tilladeligt.

Hvad hjælper akupunktur imod?

Skuldersmerter

Stress

Rygsmerter

Psykiske problemer

Knæsmerter

Menstruationssmerter

Luftvejsproblemer som astma og bronkitis

Graviditetskvalme og – hovedpine

Mave- og fordøjelsesproblemer

Ubehag pga. menopause

Migræne/hovedpine

Sygesikring Danmark

Vi er tilskudsberettigede til akupunktur gennem:

Vil du vide mere om akupunktur?

Så fortvivl ej – vi har gjort vores bedste for at beskrive hvad akupunktur er og hvorfor det virker så godt. Ydermere har vi besvaret nogle af de mest gængse spørgsmål relateret til akupunktur, så du kan få stillet nogle af de spørgsmål du måske har til behandlingen.

Mangler der noget?

Så hold dig endelig ikke tilbage. Ring til vores dygtige behandlere på tlf. 3888 5671 eller send en mail på klinik@fbs-massage.dk 🙂

Traditionel Kinesisk Medicin

Akupunktur er en del af Traditionel Kinesisk Medicin (TCM). TCM er en flere tusinde år gammel lægevidenskab fra Østen med sit eget diagnose- og behandlingssystem, der adskiller sig markant fra den vestlige terminologi.

Behandling med nåle

Akupunktur betyder behandling med nåle og er en afbalancerende behandlingsmetode, der arbejder intensivt med nåle i kroppen eller rettere bestemte akupunkturpunkter – fx i øret såvel som et væld af andre akupunkturpunkter på kroppen.

Øret – et effektivt indsatsområde

Akupunktur i øret er bare ét af de mange indsatsområder på kroppen, man kan sætte ind, når akupunkturbehandling udføres i professionel regi. Kroppen består nemlig af en lang række akupunkturpunkter, som kan udnyttes og behandles vha. akupunkturnåle.

Vores erfarne akupunkturbehandlere tager udgangspunkt i dig

Som professionel akupunkturklinik har vi hos FBS Massage stor erfaring med at placere nåle i kroppen på de helt rette steder, så akupunkturbehandlingen får den bedst tænkelige effekt. Vores brug af kinesisk akupunktur tager altid udgangspunkt i din krop og dine fysiske såvel som mentale udfordringer. Det kan eksempelvis være alt lige fra akupunktur mod hovedpine, migræne, muskel- og kropssmerter til akupunktur mod, stress eller kvalme ved graviditet.

Med andre ord: Hos FBS Massage behandler vi hele kroppen frem for at symptombehandle. Vi tager fat ved dine problemstillinger og skræddersyer vores akupunkturbehandling nøjagtig derefter.

Millimeterpræcision og stor viden om kroppen

Akupunktur er alt andet en tilfældige behandling med nåle. Akupunktur dækker tværtimod over en disciplin, der arbejder med millimeterpræcision og teknisk viden om kroppens anatomi og energibaner.

Helt grundlæggende går akupunkturbehandling ud på, at professionelle akupunktører indfører sterile og ultratynde éngangsnåle i bestemte akupunkturpunkter på kroppen. Hvert akupunkturpunkt har sin særlige forbindelse til hele kroppen via et forgrenet energibanesystem, hvilket således har indflydelse på forskellige kropslige funktioner.

Samlet set bidrager akupunkturbehandlingen til at stimulere og styrke kroppens egen evne til at genoprette balance på de områder, der er i ubalance. En balance, der i sidste ende gør kroppen mere funktionsdygtig.

En behandling der hurtigt letter krop og sind

Akupunktur har en tydelig og mærkbar effekt på kroppen såvel som sindet – typisk efter relativt kort tid. Selve virkningen er dog dybt individuelt betinget og kan variere fra patient til patient såvel som fra problemstilling til problemstilling.

Lad din krop få den ro den fortjener

Så snart der sættes nåle i kroppen, vil du typisk opleve en påvirkning af energistrømmene, der aktiverer kroppens helbredelses- og helingsprocesser. Dette kan ofte mærkes i form af varme- eller kuldeforandringer i kroppen, der samtidig kan hensætte kroppen i en tilstand af ro og afslapning.

Nogle vil udelukkende have brug for én behandlingssession, hvor andre skal igennem flere akupunkturbehandlinger for at opnå mærkbar og tilstrækkelig effekt. Generelt set vil kroniske lidelser som regel kræve flere behandlinger i et længere forløb, hvorimod mindre og akutte lidelser typisk kan afhjælpes ved én eller få akupunkturbehandlinger.

Opnå endnu bedre resultater ved at kombinere akupunktur med anden behandling

Akupunktur kan som isoleret behandlingsmetode have meget gavnlig effekt på krop og sind. Men faktisk viser erfaringen, at du rent faktisk kan optimere resultatet samlet set ved at kombinere akupunktur med andre typer behandlinger efter behov.

Hvilke behandlingskombinationer, du konkret vælger, afhænger ultimativt af, hvilke problemer du står med. Hos FBS Massage tilbyder vi mange former for kombineret behandling, og vi har rigtig gode erfaringer med eksempelvis at kombinere akupunktur med dybdegående massage eller andre behandlingsmetoder.

Hvad er den rigtige kombination af behandlinger for dig?

Hvis du er i tvivl om, hvilke(n) behandling(er) der tjener din situation bedst, står vi altid til rådighed med vejledning og rådgivning, så du opnår det bedste slutresultat.

Ring blot 3888 5671 for at tale med én af vores dygtige behandlere.

Hos FBS Massage er du i trygge hænder

Søger du en pålidelig og kompetent akupunkturklinik, der kan afhjælpe dig med en eller flere fysiske såvel som psykiske udfordringer? I så fald er du landet det helt rette sted.

FBS Massage er din garanti for erfaren og professionel akupunktur på Frederiksberg. Her har vi samlet nogle af landets dygtigste akupunktører, der hver især har den fornødne viden om samt indgående erfaring med at udføre målrettet akupunkturbehandling.

Med andre ord: Du er altid i trygge hænder hos os, og vi bestræber os konstant på at give alle vores kunder den bedst mulige oplevelse – til hver en tid.

Ønsker du mere information om akupunktur eller vores andre behandlingstilbud, må du endelig ikke tøve med at kontakte os på telefon 3888 5671, via e-mail klinik@fbs-massage.dk eller vores kontaktformular.

Vi glæder os til at høre fra dig – og ikke mindst behandle dig!

38 88 56 71
Book nu