FBS Massage på Hotel Marriott

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Velkommen til FBS Massage på Copenhagen Marriott Hotel

Vi tilbyder eksklusive, professionelle og komfortable behandlinger inden for wellness og massage. Behandlingerne foregår i lækre lokaler på Copenhagen Marriott Hotel, der er stillet til vores rådighed – specifikt til formålet. Alle vores behandlinger henvender sig til såvel almindelige mennesker som sportsudøvere på eliteplan.

Book din behandling nu

Du kan booke din næste behandling direkte her på hjemmesiden. Du er også velkommen til at ringe direkte til os for at booke.

Alle behandlinger inkluderer fuld adgang til spa området, før og efter behandlingen.

Vi tilbyder disse behandlinger

FBS Massage tilbyder flg. behandlinger hos Hotel Marriott Copenhagen

Fysiurgisk massage

Har du problemer med ømme muskler, ledsmerter, spændinger, myoser, hovedpine eller sportsskader? Eller trænger din krop bare til at blive løsnet godt og grundigt op? Uanset hvad dine kropslige behov og problemstillinger måtte være, kan en god og professionel omgang massage gøre underværker. Vi tilbyder kompetent fysiurgisk massage, hvilket vil sige dybdegående behandling af muskulaturen i form af tryk og stræk, der effektivt kan afhjælpe spændinger og ømhed, øge blodcirkulationen, optimere blodets iltoptagelse og understøtte udskillelsen af affaldsstoffer. Vi opererer helhedsorienteret med koppen og tilpasser altid vores massage nøjagtig efter dine behov.

Priser på massage:

Session af 25 minutters varighed = 400 kroner
Session af 50 minutters varighed = 750 kroner
Session af 85 minutters varighed = 1.125 kroner

Cupping

Bliver du dagligt generet af smerter i muskler og led, hovedspændinger, ryg-, knæ-, nakke- eller lændeproblemer eller fysiske mén fra en sportsskade? Med effektiv cupping-behandling er problemer som disse fortid. Vi tilbyder professionel og grundig cupping, der kan udbedre et væld af kropslige smerter og gener igennem henholdsvis stationær eller glidende cupping-teknik efter præference. Cupping fungerer som en slags intensiv bindevævsmassage, der styrker og gør kroppens bindevæv mere elastisk, udrenser unødige affaldsstoffer i kroppen og efterlader kroppen ren, sund og funktionsdygtig – samt uden smerter. Prøv cupping, og oplev øjeblikkelig virkning såvel som øget præstationsevne, bevægelighed og velvære på længere sigt.

Priser på cupping:

Session af 25 minutters varighed = 400 kroner

Akupunktur

Døjer du med hovedspændinger, migræne, muskelskader, allergi eller astma, søvnproblemer, uro, depression, angst, fordøjelsesproblemer, eller oplever du generelle stresssymptomer i hverdagen? Med akupunktur kan du komme problemstillinger som disse effektivt til livs og sende din krop tilbage til sit oprindelige udgangspunkt. Vi tilbyder dybt professionel, afstressende og komfortabel akupunkturbehandling til genopretning af både kroppens og sindets sunde status quo. Ved hjælp af avanceret og pålidelig nåleteknik fordeles kroppens energier konstruktivt, hvilket resulterer i kropslig balance og mentalt velvære. Vi arbejder ikke kun symptomfikseret, men behandler hele kroppen – altid med afsæt i dine fysisk og psykisk belastede områder. Kort sagt: Skræddersyet akupunktur på dine præmisser.

Priser på akupunktur:

Session af 50 minutters varighed = 750 kroner

Zoneterapi

Er din fysiske og psykiske funktionsdygtighed hæmmet i hverdagen grundet stress, fordøjelsesproblemer, allergier, kropslige spændinger, hormonforstyrrelser eller lignende problemer? Prøv zoneterapi, og mærk forskellen på egen krop. Vi tilbyder skræddersyet og kompetent zoneterapi, der intensivt og målrettet går ind og arbejder med dine fødders sensitive reflekszoner med henblik på at aktivere effektiv udskillelse af ophobede affaldsstoffer i kroppen, øget blodcirkulation samt genopbygning af belastet væv. Ved hjælp af specialiseret massage og fokuseret trykteknik stimuleres både kroppens organer, muskler, nerver, hormoner og immunforsvar, hvilket efterlader din krop mere afbalanceret og ekstra funktionsdygtig.

Priser på zoneterapi:

Session af 25 minutters varighed = 400 kroner.
Session af 50 minutters varighed = 750 kroner.

Kombinerede behandlinger

Vores udvalg af services og ydelser er meget fleksible, hvilket betyder, at du både kan vælge dem enkeltvis som isolerede behandlingstilbud eller i kombination med hinanden på forskellig vis. Uanset om du ønsker akupunktur, zoneterapi eller cupping, anbefaler vi dig stærkt at kombinere og understøtte din behandling med fysiurgisk massage eller wellnessmassage efter behov. Ved at kombinere massage med en af de andre behandlingsformer får du ikke bare to behandlinger i én, men opnår også en optimeret effekt, der kan gøre stor forskel. Eksempelvis kan akupunktur i kombination med fysiurgisk massage klargøre et belastet led eller område og dermed effektivisere den efterfølgende massagebehandling betydeligt.

Vi opererer med kombinationsløsninger i forhold til specifikke problemstillinger såvel som brede formål af mere almen karakter – såsom generel kropslig og mental sundhed og velvære. Vores tilbud om massage, akupunktur, zoneterapi og cupping kan kombineres efter aftale med os – selvfølgelig til samme favorable priser. Du skal dog være opmærksom på, at kombineret behandling udelukkende udbydes som sessioner af enten 50 eller 85 minutters varighed.

Vigtig viden

Hos FBS Massage har vi været så heldige at få lov til at bruge Copenhagen Marriott Hotels lækre lokaler til vores massage- og wellnessbehandlinger. Alle vores eksklusive ydelser bookes og afvikles altså på Copenhagen Marriott Hotel, men faciliteres 100% af vores professionelle FBS Massage-team.

Nedenfor har vi oplistet en række informationer, der er vigtige at vide om vores service og behandlinger:

  • Vi tilbyder vores ydelser til såvel gæster på Copenhagen Marriott Hotel som til udefrakommende klienter.
  • Alle priser er dobbelt op efter kl. 20:00.
  • Der er ikke gratis parkering med i vores service. Her henvises til parkeringsforholdene omkring Copenhagen Marriott Hotel.
  • Gavekort, som er købt hos vores klinik på Frederiksberg, kan ikke bruges til vores behandlinger på Copenhagen Marriott Hotel og omvendt.
  • Du kan betale med både Dankort, VISA, MasterCard og kontanter.
  • Vi tilbyder en favorabel rabatordning i vores klinik på Frederiksberg i form af klippekort, som ikke kan anvendes til vores ydelser på Copenhagen Marriott Hotel – ligesom det gælder for vores samarbejdsaftaler på Frederiksberg.

Book en tid online lige her på hjemmesiden. Dét er vejen til fysisk og mentalt velvære, som din krop vil takke dig for.

Vi ser frem til at høre fra og behandle dig!

38 88 56 71
Book nu