Kampfer creme – 100 ML

Kampfer creme er en varmende creme med kampfer og mentol, der kan hjælpe med at lindre stive og ømme muskler eller led. Cremen har en kølende effekt i starten, men kampfer og mentol bidrager til at skabe en behagelig varme i det påførte område. Den er ideel til brug som muskelvarmer før eller efter fysisk aktivitet.

119,00 kr.

Om produktet

OM PRODUKTET :

Kampfer creme er en varmende creme med kampfer og mentol. Kan virke kølende til at starte med. Kampfer og mentol bidrager til at give en varmende effekt. Kampfer creme anvendes som muskelvarmer til stive og ømme muskler eller led. Bidrager til at give en varmende effekt i det ønskede område.

ANVENDELSE :

Kamfer creme påføres i et tyndt lag på det ømme område og masseres grundigt ind i huden. Anvendelse efter behov. Kampfer creme bør ikke anvendes i ansigtet og på beskadiget hud.

INGREDIENTS :

Aqua, Glycerin, Camphor, Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Phenoxyethanol, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Sodium Polyacrylate, Rosmarinus Officinalls Oil, Limonene, Caprylyl Glycol, Linalool, Parfum.

Andre køber disse

Relaterede produkter

38 88 56 71
Book nu