Gravidmassage

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Massage til gravide

Er du i den lykkelige situation, at du er blevet gravid, eller er du allerede et godt stykke henne i graviditetsforløbet? At vente sig er en lykkelig omstændighed, der er forbundet med massevis af forventningsglæde og kærlighed. Men det er ikke alle graviditeter, der forløber problem- og smertefrit. Fysiologiske smerter, ømhed, spændinger, hævelser samt ubehag og uro i kroppen er bivirkninger, som ofte opstår hos kvinder og gør graviditetsprocessen lang, sej og hård.

Heldigvis findes der behandlinger, der kan modvirke og mindske disse problemer, og her er gravidmassage blandt de mest effektive af slagsen. Når man er gravid, er massage en utrolig behagelig, afslappende, sund og god måde at pleje og løsne kroppen op samt ikke mindst køre den i stilling til den kommende fødsel. Hos FBS Massage er vi specialiserede i gravidmassage, og vi kan tilbyde dig skræddersyede behandlingsforløb på dine præmisser, så du og dit barn kan opnå de absolut bedste betingelser for en optimal graviditet og fødsel.

ABONNEMENT HOS FBS

NYT
SPAR OP TIL 951,-

Som noget helt nyt tilbyder vi nu abonnementer hos FBS. Læs mere eller se mulighederne i vores nye bookingsystem allerede i dag.

Gravidmassage – for både fysisk og mental velære under graviditeten

Hvad er gravidmassage? De fleste kender til den traditionelle massagebehandling, som bruges til at bearbejde alt lige fra muskelspændinger, hovedpine og ledsmerter til fysiske skader og skavanker. Til forskel herfra er gravidmassage en disciplin, der specifikt retter fokus mod den gravide krop og dens typiske problemstillinger og udfordringer.

Når man er gravid, er kroppen i den grad på overarbejde. Mange oplever problemstillinger såsom oppustethed, pressen for mave og bryst, manglede energi, øget træthed, fysisk udmattelse, ømme muskler og led og lignende. Alt sammen på grund af den ekstra belastning, som kroppen udsættes for. Her kan gravidmassage vise sig at være et vaskeægte vidundermiddel.

Igennem blide og tilpassede tryk og træk samt forsigtig berøring bearbejdes kroppens belastede områder, samtidig med at kroppen kommer i en afslappende og afstressende tilstand, hvilket skaber maksimalt velvære og velbehag. Og massagen kan udføres på ryg- og maveleje såvel som sideleje efter behov og præference. Hos FBS Massage tilbyder vi dig en specialdesignet graviditetspude, der under behandlingen giver dig den optimale komfort og støtte til kroppen og din baby – ikke mindst grundet den justerbare størrelse på hullet til maven.

Gravidmassage er altså en behandlingsform, der både tilskriver din gravide krop fysisk og mental velvære.

Må man få massage som gravid – og hvornår i forløbet?

Mange er berøringsangste og bange for, hvad berøring og behandling med tryk og stræk vil gøre ved den gravide krop. De frygter, at massage og andre velværebehandlinger vil gå ind og skade fosteret og påvirke graviditetens forløb negativt.

Men sådan er virkeligheden nu langt fra. Faktisk forholder det sig lige omvendt, da gravidmassage beviseligt har positiv effekt på både graviditeten, forløbet og barnets tilstand. Du skal derfor på ingen måde være nervøs for at modtage massage som gravid. Tværtimod. Hos FBS Massage kan vi tilbyde dig professionel, nænsom og blid gravidmassage, der arbejder intensivt med din gravide krop, så den kan blive afspændt, løsnet op og finde ro.

Og selv hvis din terminsdato skulle være nært forestående, har du stadig rig mulighed for at modtage behandlingen. Faktisk kan det være fordelagtigt at få gravidmassage lige op til fødslen, da kombinationen af selve massagen, en øget kontakt med kroppen og en indre ro for mange er den perfekte måde at få aktiveret fødselshormonerne og dermed få igangsat fødslen på en naturlig måde.

Med andre ord: Du kan med ro i maven modtage gravidmassage når som helst – til hver en tid.

Skræddersyet gravidmassage i København – nøjagtig efter dine kropsbehov og i dit tempo

Ikke to graviditeter er helt identiske. Hver kvinde har sine individuelle behov, udfordringer og præferencer i forhold til kroppen, og netop dette har vi hos FBS Massage øje for, når vi praktiserer massage til gravide.

Graviditetsmassage hos os betyder, at du får et personligt og skræddersyet behandlingsforløb – uanset om der er tale om én eller flere sessioner. Vi tager en indledende samtale om, hvad dine kropslige behov og dine forventninger til forløbet er og tilrettelægger behandling nøjagtig herefter.

Vi arbejder såvel helhedsorienteret som mere lokalt og målrettet med den gravide krop. Du kan således både få massage, der kommer ud i alle kroppen områder, og massage, der går ind og arbejder med isolerede muskelgrupper og belastede områder.

Så hvis du søger professionel og skræddersyet gravidmassage på Frederiksberg eller i Købenavn, er FBS Massage et rigtig godt bud på den ideelle løsning for dig.

Massage til gravide rummer en lang række fordele – for dig og dit barn

Der er rigtig mange gode grunde til at tage imod gravidmassage, når du venter dig. For det første er behandlingsformen decideret fødselsforberedende. Den intensive massage giver dig mulighed for at komme godt ”ned i kroppen” og få en bedre føling med den og barnet, hvilket du kan bruge aktivt, når du skal koncentrere dig om dine veer under fødslen.

Derudover kan den blide og komfortable berøring være med til at øge kroppens oxytocinproduktion – det vil sige det fødselshormon, der blandt andet igangsætter veerne. Den øgede koncentration af aoxytocin i kroppen kan i øvrigt med virke til at hæve din oplevede smertetærskel, så du kan modstå større smertepåvirkninger, og så både forløbet op til og under selve graviditeten føles og opleves mindre smertefuld og hård. Dette kræver dog, at gravidmassagen praktiseres gentagende gange med jævne mellemrum, så hormonproduktionen opretholdes.

Foruden de fødselsforberedende fordele bidrager gravidmassage også til effektiv lindring af smerter og -spændinger samt øget ro og afslapning i kroppen, der kan give bedre betingelser for en kontinuerlig, dyb og stabil nattesøvn, hvilket er afgørende for din krops energiniveau og restitution.

Men det er nu langt fra udelukkende fysiologiske fordele, gravidmassage kaster af sig. Du vil også kunne opleve mental velvære, da massagen virker afstressende, afslappende og giver dig mulighed for at koble maksimalt fra. På den måde undgår du at stresse kroppen og dit barn unødigt under graviditeten.

Mange vil desuden opleve en stærke forbindelse og kontakt til barnet, hvilket er afgørende i fødselssituationen og under graviditetsforløbet. Visse kvinder opnår endda styrket selvtillid og selvværd igennem massagen, der giver tid og ro til kropslig selvbevidsthed og refleksion.

Fordelene ved gravidmassage er mange

Gravidmassage rummer altså en lang række fordele for dig igennem hele graviditeten. Massageformen er blandt andet effektiv mod:

Bækken og rygsmerter

Hævelse i fødder, ben og hænder

Dårlig, afbrudt og urolig nattesøvn

Stress og manglende overskud

Dårlig blodcirkulation og væskeophobning

Manglende følelse med og kontakt til barnet

Og sådan kunne vi blive ved.

Kort sagt: Giv gravidmassage en chance og mærk selv forskellen på egen krop.

FBS Massage – professionel gravidmassage på Frederiksberg

Med mere end 20 år på erfarings-CV’et kan vi garantere dig fagligt kompetent gravidmassage samt personlig rådgivning i forhold til netop de udfordringer og del helbredstilstand, der er aktuel for dig. FBS Massage er din lokale og professionelle massageklinik, og vores veluddannede behandlere står altid klar til at hjælpe dig og dit barn med at få det mest komfortable, smerte- og problemfri graviditetsforløb. Vi arbejder også forebyggende i forhold til potentielle komplikationer og belastninger, så vi kan sikre, at du opretholder en sund og stærk krop.

Ønsker du viden om, hvordan vi kan supplere din gravidmassage med andre typer behandlinger såsom afstressende akupunktur eller zoneterapi, kan du læse meget mere om vores kombinerede behandlinger her på hjemmesiden.

Kunne du tænke dig et godt tilbud på gravidmassage i København? Så skynd dig at kontakte os allerede i dag på telefon 3888 5671, e-mail klinik@fbs-massage.dk eller via vores online kontaktformular.

Vi ser frem til at høre fra dig og ikke mindst behandle dig!

38 88 56 71
Book nu