AYU VATA BODY MIST 100 ML

Forkæl dig selv med vores Vata-balancerende Body Mist, der indeholder en unik sammensætning af æteriske olier fra solsikke, avocado, lavendel, kanel, vetiver, ylang ylang og kardemomme. Den lette, vandbaserede formel gør det nemt at bruge misten flere gange om dagen, og dens fugtgivende effekt vil berolige krop og sind. AYU produkternes nøje udvalgte urter og aromatiske olier vil hjælpe dig med at skabe balance i dit sind og dine sanser. Prøv vores Vata-balancerende Body Mist nu, og oplev dens fordele for din krop og dit sind.

200,00 kr.

Om produktet

Forkæl dig selv med en varm og beroligende Body Mist, der indeholder en unik sammensætning af æteriske olier. Vores mist er skabt med balancerende ingredienser fra solsikke, avocado, lavendel, kanel, vetiver, ylang ylang og kardemomme, der vil hjælpe dig med at skabe nærvær, stabilitet og jordforbindelse.

Vores Vata-balancerende Body Mist er perfekt til dig, der ønsker at skabe balance i dit sind og dine sanser. Brug misten regelmæssigt på krop og hår, og oplev dens fugtgivende effekt. Den lette, vandbaserede formel gør det nemt at bruge misten mange gange om dagen.

AYU produkternes urter og aromatiske olier er nøje udvalgt til at pleje og balancere din krop og dit sind. Hver af vores tre AYU Perfume Oils har sin unikke sammensætning og duft, der vil hjælpe dig med at skabe balance i dit sind og dine sanser.

Forkæl dig selv med vores varme og beroligende Vata-balancerende Body Mist, og oplev dens unikke sammensætning af æteriske olier og ingredienser. Bestil nu, og oplev selv fordelene ved vores nøje udvalgte ingredienser, der vil pleje og balancere din krop og dit sind.

Andre køber disse

Relaterede produkter

38 88 56 71
Book nu