AYU VATA LIQUID SOAP 200 ML

Kapha-balancerende sæbe sammensat med omhyggeligt udvalgte ingredienser til daglig brug på alle hudtyper. Mild og skånsom med blød og cremet skum til at afbalancere din dosha og efterlade din hud velplejet og blød.

150,00 kr.

Om produktet

Forkæl din krop med en sæbe, der er specielt formuleret til at hjælpe med at afbalancere din Kapha dosha. Vores sæbe er sammensat med nøje udvalgte ingredienser, der vil give dig en blød og cremet skum, og som er let at fordele på både krop og hænder.

Vores sæbe er mild og skånsom nok til daglig brug. Klem den krævede mængde sæbe i dine hænder, og arbejd med den, indtil den bliver til en blød og cremet skum. Gnid den ind i dine hænder eller på din krop, og skyl efter med varmt vand.

Vores sæbe er skabt med din Kapha-balance i tankerne og indeholder omhyggeligt sammensatte ingredienser, der vil hjælpe med at afbalancere din dosha. Brug vores sæbe regelmæssigt, og du vil bemærke en forbedring i din hudens tilstand.

Vores sæbe er mild og skånsom nok til at bruges dagligt på alle hudtyper. Forkæl dig selv og din krop med vores Kapha-balancerende sæbe i dag og oplev den bløde og cremede skum, der vil efterlade din hud velplejet og blød.

Andre køber disse

Relaterede produkter

38 88 56 71
Book nu