Parmassage på Frederiksberg

FBS Massage - RAB godkendt klinik til akupunktur og massage

Selvforkælelse for par

Har du og din partner svært ved at finde tid til hinanden i en hektisk og travl hverdag, hvor gøremålene er mange? Trænger du og din bedste veninde eller mor til en vaskeægte selvforkælelsesoplevelse sammen? Eller banker årsdagen for døren, og vil du gerne overraske din partner med lidt romantisk kvalitetstid? Uanset hvilken situation og hvilke behov, du står med, kan en parmassage meget vel være lige præcis dét, du leder efter.

Hos FBS Massage tilbyder vi professionel og tilpasset parmassage til dig, der gerne vil kræse ekstra meget om dig selv og din partner. Vi skaber de perfekte rammer for den ultimative velværeoplevelse og giver dig og din partner rig mulighed for at koble fra og nyde hinandens samvær i intime og afslappede omgivelser. Læs med nedenfor, hvor du kan blive klogere på vores parmassagetilbud.

Hvad er parmassage? Kvalitetstid på den eksklusive måde

Parmassage er blevet et meget populært og udbredt fænomen blandt unge såvel som gamle. Rigtig mange vælger efterhånden at dyrke deres parforhold, venneforhold eller familiære relationer igennem fælles oplevelser, som de kan være sammen om, og her er parmassage en oplagt løsningsmulighed. Denne oplevelse begrænser sig nemlig langt fra kun til par forstået som kærester eller ægtefæller. Den henvender sig lige så meget til gode venner, veninder, kollegaer eller en forældre/barn-relation.

Som ordet meget præcist beskriver, er parmassage kort fortalt massage for par. Men det er faktisk meget mere end det. Når du tager imod et tilbud om parmassage, takker du samtidig ja til en unik mulighed for at tilbringe værdifuld kvalitetstid sammen med din nærmeste. Den eksklusive serviceydelse drejer sig nemlig ikke kun om behandlernes behagelige berøring, blide tryk, stræk og lignende. Den handler i den grad også om det intimrum, der opbygges omkring jeres fælles oplevelse sammen.

Parmassage er lig med unik tosomhed – til alle anledninger

Er det alt for længe siden, at du har tilbragt tid sammen med din nærmeste, og trænger din stive krop samtidig til at blive løsnet godt og grundigt op? I så fald er du landet det helt rette sted. Hos FBS Massage er vi førende fageksperter i massage og mange andre velværebehandlinger – herunder massage til par.

Parmassage er et unikt tilbud til dig, der ikke vil nøjes, men helst vil have både og. Du slår populært sagt to fluer med ét smæk: På den ene side får du mulighed for at nyde godt af den fantastiske ro, afslapning og den fysiske såvel som den mentale velvære, som massagebehandlingen afspejler, og på den anden side får du tid og plads til at dyrke tosomheden og samværet med din nærmeste.

Derudover udmærker parmassage sig særligt ved, at det er en yderst alsidig behandlingsform, der rummer et utal af anvendelsesmuligheder, og som dækker et hvilket som helst behov. Der findes med andre ord altid en anledning til parmassage – uanset om det er en årsdag, en fødselsdag, morsdag eller ”bare fordi”.

Fleksibel og personlig parmassage i Købenavn – skræddersyet til jer to

Når du bestiller parmassage hos FBS Massage, kan vi garantere dig den bedst tænkelige kvalitetsservice og behandling fra start til slut – nøjagtig på dine præmisser. Vores behandlere har stort fokus på at skabe afslappede og eksklusive rammer omkring sessionen, og du kan således trygt læne dig tilbage og lade dig forkæle sammen med din nærmeste.

Under behandlingen vil I blive tildelt hver jeres massagebriks, som er placereret i samme rum, så I kan interagere med hinanden undervejs. Af den grund behøver I dog ikke nødvendigvis at skulle vælge den samme type massage. Vores parmassage er nemlig meget fleksibelt indrettet og tilpasningsdygtig, så I sammen eller hver især kan få netop dén behandlingsform, I ønsker og har brug for.

Vi tilbyder blandt andet:

Wellnessmassage

I kan tilmed kombinere jeres behandlinger med andre af vores alternative behandlingsformer såsom zoneterapicupping eller akupunktur.

Kort sagt: Vi skræddersyer vores massageløsninger efter jeres præferencer og behov, og I kan således sammensætte netop dén unikke parmassageoplevelse, I går og drømmer om.

Overrask din partner med et gavekort til parmassage

En parmassage er den ultimative og kærlige måde at sige til en af dine kære, at du holder af og værdsætter dem. Det er en perfekt gave, som vil skabe glæde og velbehag hos modtageren, uanset hvem det måtte være.

Hvad med at overraske din kæreste eller ægtefælle med en wellnessmassage for bare jer to, så I kan få et lille pusterum fra hverdagens stress og jag? Eller måske din bedste veninde ville elske et parmassagegavekort på sin fødselsdag, der giver anledning til vaskeægte tøsehygge og afslapning?

FBS Massage – din garanti for et godt parmassagetilbud

Med hele 20 års erfaring i bagagen kan vi hos FBS Massage tilbyde dig faglig og kompetent behandling – hver gang. Alle vores faguddannede behandlere besidder en enormt bred viden på feltet, og de gennemgår løbende efteruddannelser, supervision og diverse kurser, der gør dem i stand til at levere en upåklagelig og opdateret behandling. Dét er din personlige garanti for professionel parmassage af allerbedste skuffe.

Det er dog ikke kun kvalitet, vi garanterer dig. Vi giver dig nemlig også garanti for en god handel i form at et skarpt parmassagetilbud, da vi forhandler nogle af landets mest konkurrencedygtige priser. Så hvis du er på jagt efter kvalitetsmassage for par i København, så er FBS Massage det helt rette valg.

Lyder det interessant?

I så fald er du meget velkommen til at kontakte os på enten telefon 3888 5671 eller e-mail klinik@fbs-massage.dk. Vi tilbyder også en lang række andre behandlingsformer samt kombinerede behandlinger. Se alle vores ydelser og priser her på hjemmesiden og book online allerede i dag – nemt, hurtigt og sikkert.

Vi ser frem til at høre fra dig og ikke mindst behandle dig!

38 88 56 71
Book nu